Ahojte. Viem ze tieto testy robia falosne ciarky, ale v poslednom obchode vecer iny test nemali. Neviem ako mam brat vysledok kedze viem co robia ale posledne dni mi nie je dobre na zaludku. A iny test kupim neskor nechcem vyhadzovat € teraz ak je to este skoro na testovanie a zbytocne budem testovat. Len chcem vediet ci to mam brat vazne alebo nie. Testy mi hned ukazali druhu /.
Dusika tam vidim, no chcelo by to isto este pockat a pretestovat sa casom. Este stale je to toitzto podla mna neiste
@veronnica080 dakujem za odpoved. Urcite neskor utestujem.
@holub1234 ja nemám nič 😅 prsia má bolia ako vždy pred ms, a posledné dva cykly mi 5 dní pred ms treba extrémne cikať stále... Pričom mi nejde nič akoby mi začínal nejaký zápal ktorý za dva dni je fuč áno mesiac je späť 🙄 My sa ale nesnažíme, teraz sa mi posunula ovu o 4 dní skôr, takže ja len čakám čo bude🤦
Držím palce teda nech tam máš dve čiarky ❤️
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@holub1234 taký slabý dušik tam vidieť, ale ako vravíš ťažko to brať ako sto percentný výsledok vzhľadom na to, že robia takýchto duchov. Ja som tiež jedného mala na 10dpo, vytvoril sa do 5 minút, čo je cca po limite a rozpil sa, ale na 4 testoch ,tiež pepino, sa žiadna neurobila ani po limite ani v limite ani keď sa trochu rozpil a nikdy. Takže už len čakám na kuriéra s livsane a uvidím čo to bude tam 🤦
Naozaj nám neostáva nič iné, bohužiaľ sme len netrpezlive a chceme všetko hneď 😂