Ako fotiť tehotenský test?

20. máj 2023

Lovkyne duchov, ako fotite tehotenske testy? Mam tam asi slabucku ciarku a chcem sa poradit, ale na fotke to neviem.zachytit.

nelca0510
20. máj 2023

Tak potom to nie je slabucka čiarka ale kanálik. Veď čiarku uvidíš volným okom.

autor
20. máj 2023

@nelca0510 Ja ju volnym okom vidim, ale na fotke ju nie je vidiet. Kopec bab tu pridava fotky kde ja vobec nic nevidim a pisu tam potom, ze vidia. Takze ako to odfotit.

misulkar
20. máj 2023

Však si zopakuj test o 2 dni, namiesto hľadania druhej čiarky... 🤷‍♀️

autor
20. máj 2023

@misulkar Napises to aj do vsetkych ostatnych diskusii o hladani duchov? Ony sa mozu pytat? Prepac, nevedela by som, ze test treba zopakovat.

lelelienka
20. máj 2023

@autorka naozaj nema zmysel fotit testy, kde ty ledva vidis slabucku ciarku. Ak naozaj si tehotna, ciarka zosilnie a bude to jasne, staci pockat par dni a urobit test znovu. Netreba lovit duchov, nepomoze to naozaj nicomu 😉

autor
20. máj 2023

@lelelienka Ine mozu, ja nie?

misulkar
20. máj 2023

Určite to píšem do každej, je to môj osobný šport 🤦‍♀️ a sedím celé dni na MK ✌️
Ja chápem, že niekedy je veľmi ťažké byť trpezlivá... Ale niekto ti napíše, že je tam čiarka, niekto že nič nevidí - a tebe ako tieto odpovede pomôžu? Len sa prikloníš na tú stranu odpovedí, ktorú chceš počuť / vidieť.

autor
20. máj 2023

@misulkar Tak potom netreba reagovat tam, kde nemas co povedat.

ankare
20. máj 2023

Mešká Ti už menzes?

sense
20. máj 2023

Myslím si to co žienky nado mnou napísali. Ale ak silou mocou potrebuješ fotiť irelevantny výsledok, lebo nevieš počkať do termínu ms alebo aspoň 2-3 dní, pouzitim filtrov na mobile zviditeľnis aj toho "ducha" aj keď výsledok testu na základe hladiny hcg tým neovplyvnis

lindous
20. máj 2023

Môžeš skúsiť zvýšiť kontrast, proste sa pohrať s nastaveniami tak, aby to na foto vyzeralo tak, ako to ty vidíš na živo... ale kočky, ktoré tu dávajú fotku s filtrami prípadne v inverzii dostavajú rovnakú odpoveď ako ty tu - neloviť duchov a počkať či čiarka zosilnie... pár báb ti povie, že vidí, pár báb, že nie a budeš na tom istom ako si teraz, aby si si bola istá, budeš musieť počkať

thereisabear
20. máj 2023

Musíš mat dobré svetlo, dobrý foťák, skús prepnúť na makro, ak máš taký režim.

lauriik
20. máj 2023

Prepac ale pokial to nejde odfotit tak to nebude asi ani ten duch. Kolko ti meska ms? Skus pockat den, dva a uvidis. Toto lovenie duchov je aj tak o nicom, pokial tam nemas regulernj ciarku tak ti nikto nepovie ci si tehotna.

domka222
20. máj 2023

Keď ju tam ty vidíš, načo sa chceš radiť? Buď tehotná si,alebo nie. Nič medzitým

autor
20. máj 2023

@thereisabear dakujem

autor
20. máj 2023

@lindous dakujem

majamat
20. máj 2023

ja toto vobec nechapem, preco tu niekto take fotky dava. sama vidis, ze ti, co vidia len foto, vidia menej, ako ta, co to foti a vidi test nazivo.
tak je asi dost blbost, pytat sa na nete z fotky, cit am duch je,a lebo nie ej.-

simca06022011
20. máj 2023

Netreba to fotiť a vybavene🙂

majamat
20. máj 2023

ja napr casto odpisujem, ze duchov hladat netreba, ale treba testovat znovu neskor o par dni. no samozrejme vsetky prispevky nezachytim, cize nie je to moj nazor len an teba, je to moj nazor na vsetky, co hladaju duchov a spolu s nimi cely MK.

autor
20. máj 2023

@simca06022011 Netreba komentovat v kazdej teme. Ty si uz tiez vsade.

autor
20. máj 2023

@majamat To tiez nie je pravda.

majamat
20. máj 2023

co nie je pravda?

divokykonik
20. máj 2023

Ach ako dobre, že som testovala až keď mi meškala menštruácia dlhšie ako týždeň a čiarku nebolo potrebné fotiť v neviem akom uhle a ktovie akom postoji. A to som každý mesiac čakala, či bude meškať MS neviem koľko. Je také ťažké počkať dlhšie, keď už je výsledok zrejmý?

guliver19
20. máj 2023

A co tak nefotit ich😆

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
majamat
20. máj 2023

@elizabet173 ved to,a le keby sme to aspon vedeli ovplyvnit, no nic sa tym nevyriesi, jedine riesienie je pockat a otestovat znovu. ziadne ine nema vyznam.

iwesska
20. máj 2023

A naco to chces fotit? Je pre teba podstatne,aby tam ini videli to,co tam ti vidis/nevidis? Lebo ak je zena ozaj tehotna,tak jej ciarky idu oci vypalit,aj keby to odfotila s bleskom v tme a nemusi hladat spravne uhly na fotku.

autor
20. máj 2023

Zase sa potvrdilo, ze tu nema zmysel nic pisat. Zachrankyne sveta sa zase raz zbehli. Nemusite dalej komentovat. Zachranujte seba.

jj298
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
lelelienka
20. máj 2023

@autorka prepac, s tebou nie je normalna rec. Ty stale dokola opakujes len ine mozu, ja nie…vsetci ti tu dobre radia to, co sa pise aj tym ostatnym, ze je toto hladanie duchov absolutne zbytocne a len sa stresujes, co sa uz zjavne prejavuje aj na tvojich reakciach.

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre