Ahojte…. Po návšteve gynekologa 16,08 2013, mi povedal, ze pred 5 dnami som mala ovulaciu(11,08,2013) a ze folikul je 8mm…. 18.08.2013 som si robila test, nakolko od ovulacie mam tlaky a sem tam krcovite pichanie v podbrusku, bradavky mam citlive- nemohla som mat ani podprsenku a prsia take plne, v zaludku citim taku plnost….. vino,ktore mi chutilo ma teraz páli…..….test-negatívny…. MS mam dostat22.08.2013….. co to moze byt?styk mame kazdy 2,3 den od konca MS do zaciatku MS…. Lekar povedal, ze mam prist o 2 tyzdne… ale ja som zvedava…. …… a okrem toho sa snazime uc cca 4mesiace… Včera 21.08.2013 som si robila ďaľší test a čo tam bolo? brutálne ružová - ale len 1 čiarka.... :(
kludne mozes byt aj tehotna, vyskusaj test este za par dni, u kazdej stupa hcg inak 🙂
no my sme sa snažili asi dva roky intenzívne, potom sme prestali, lebo to bolo vždy bez výsledku, a pred dvoma rokmi sa cez Vianoce môj muž rozhodol, že pôjdeme na vyšetrenia, či sme v poriadku a ..... v januári som mu podala tehotenský test s dvoma čiarkami 🙂 , a teraz máme malého špunta doma....asi to netreba siliť, ale kľudne môžeš byť aj tehotná, ja som napr. ani netušila, že som, okrem pobolievania podbruška ako pred ms mi nič nebolo
ja som brala antiku 5 rokov, a 5 mesiacov po vysadeni som otehotnela. priznaky som mala take ze som mala strasne citlive bradavky a som svrbela z dola...chapes 🙂 to som mohla otehotniet vtedy cez vianoce, cca 26.eho, a test som robila 13. januara a vtedy mi testik ukazal 2 ciarky krasne, ale jedna bola velmi, velmi slaba este. a teraz moje bobatko bude mat 2 rocky v septembri 🙂
@anetkaadamko včera po teste som sa tak blbo cítila, že už som rozmýšlala nad tým, že to vzdávam... a čo som sa ovulačných testov nakúpila....pffff-....
@zuzinka1989 pochybujem, už ma ani brucho nebolí tak ako doteraz...... dnes, zajtra mi má príst MS tak som zvedavá...
@titttike23 gratulujem 🙂 nesilíme to, len zakaždým ked spravím test , tak príde sklamanie..... :/
@anetkaadamko ja chodím do roboty a nemám čas merať 🙂 ja som taký spachtoš 😀 5.55 vstavam a 6.10 odchadzam do prace ..... ja som robila testy este ked sme začínali , aby som vedela, či vobec mam ovulaciu ... potom uz nie.... len teraz pocas tohoto som robiloa testy-tehotenske, lebo take ine pocity su to... ale stale 1 / a ani len stopa po 2.....
@kikuska9935 ahoj, netráp sa nad tým a zbytočne sa nesleduj, veľmi dobre viem o čom hovorím... My sme sa intenzívne snažili vyše roka, robila som si ovu testy, merala teplotu, sledovanie u doktora. Muž bol na spermiograme. Veľmi sme túžili po bábätku. Obaja sme boli v poriadku, naše telá fungovali ako hodinky, milovali sme sa stále, často, obdeň, každé 2-3 dni, no hrôza...už nám to pomaličky začínalo liezť riadne na nervy....Posledné krámy som mala 29.12. a to som si povedala, že od nového roka sa nejdem tým zaoberať, chcela som začať s jogou (nebola som tam ani raz), kúpila som si podložku, že začnem chodiť pravidelne cvičiť a koncom januára som už vedela, že som tehu 😵 😵 😵 V prvej polovici januára máme obaja s mm narodky, trocha sme oslávili, sex sme mali asi len 3 x a to asi 4-5 dní pred ovu a 1 deň po ovu a predsa to vyšlo!!!! Už som v 34 tt. a čakáme dievčatko. 😵 Čiže nám to vyšlo na 14. mesiac intenzívneho snaženia ( samozrejme, že niektoré mesiace boli "slabšie"). Čiže okrem vynechania krámov (ešte pred som vedela podľa testu, že som v tom), som nemala na začiatku žiadne príznaky, možno iba to, že mi veľmi začalo chutiť víno, aj keď som ho nikdy neobľubovala... Jasné, že som ho nepila, ale chuť bola naň veľká!!! 😀
uvidíme, čo bude..... aj ja kašlem už na to, lebo proste, potom ani chuť na sex neni taká, keď obaja vieme, že noo, teraz, lebo teraz musíme..... ale díky baby za rady, ozvem sa, keď budem niečo vedieť 🙂
@kikuska9935 test si si robila podla mna prilis skoro. skus, az ti bude meskat aspon 3-4 dni.
@siska53 vraj je na určenie skoreho tehotenstva... 3-5 dní po či co-.. lady max..., ale nevadí, snad sa dakedy zadarí... 🙂
@kikuska9935 my sme sa prvykrat snazili 5 rokov, potom8 a po tych osmych sme to vzdali, takze hlavu hore, 4 mesiace nie je tak vela🙂
@kikuska9935 ja by som sa na to nespoliehala.. ved uvidis. ak ti bude meskat, tak si po par dnoch sprav opat a uvidis.. ja som tak pockala, v pondelok nedosla a v piatok uz o 4 rano na wc som si testla a boli dve. Slecna ma uz 16 mesiacov. ale tak zas ja som mala stastie, maly vznikol skor, ako som planovala a mala na druhy pokus.
2 x na prvu supu 😀 1x neplanovane, 2x planovane 😉 to ze sa to nepodari hned,nic neznamena, po 6 mes. by som si asi zacala robit starosti a zasla za Dr.
@kikuska9935 viem ako sa cítiš, my sme sa snažili 3 mesiace, na ten tretí mesiac to už vyšlo... ale začali sme prvý krát až po ovulácii, druhý mesiac, ked som ovulovala sme boli na dovolenke a stále vo vode (preto sa nezadarilo)...čiže na druhý pokus sa zadarilo...test som si robila až ked mi MS meškala 6 dní a bola tá čiarka taká slabšia... tak nezúfaj, este nic nie je stratene...
@kikuska9935 uplne presne 4 roky 🙂
@kikuska9935 aj ja som spravila veela testov a som bola furt sklamana ze preco sa nam nedari. a potom sa podarilo 🙂
No my sme to neplanovali a pritrafilo sa na prvy sup na vsetky plodne dni sme isli na plno no len priatel nevedel ze mam plodne dni chceli sme to ale az v novembri ale som uz asi mesiac tehotna a tesime sa. 🙂
no... už som mala dostať MS22.8.2013 a este stale nic.... 😒
@kikuska9935 skus si urobit dalsi test niekedy ukaze neskor
...dnes som bola u lekara... vravel, ze este tam nic nie je vidiet. sestricke zakricaldo vedlajsej miestnosti, ze agolutin beta hcg.... pichla mi agolutin a tobolo vsetko.... poslala ma domov..... az teraz som zacala rozmyslat, co mohlo znamenat to beta hcg a pozeram na nete a vidim,ze mi mala zobrat aj krv... v ambulancii som si myslela, z to je cely nazov toho agolutinu, ale teraz uz chapem ze nie..neviem, ci mam ist zjtra naspat,ze na mna zabudla, alebo co mam robit? na co sa berie vobet to beta hcg? hcg viem, ze je na zistenie hcg v krvi kvoli tehotenstvu, ale to beta hcg?
na ultrazvuku v takom skorom stadiu nie je nic vidiet. ja ked som bola v 5.tt, tak tiez na ultrazvuku nebola ani stopa. preto mi brali krv. a nic ti nepovedal? ze dokedy mas cakat na ucinok agolutinu? alebo kedy mas znova prist?my sme sa snazili o babo pol roka - medzitym som ale mala take stresy v praci, ze som jeden mesiac kravacala 3 tyzdne v kuse a potom 2 mesiace ziadna menstruacia. uplne zblaznene telo. chodila som po vysetreniach a vsade mi povedali, ze to je zo stresu, ze vsetko je ok. no a potom prisla dovolenka pri mori...po navrate som si urobila test a bol negativny. o par dni zas test a bol negativny. uz som ho chcela vyhodit, ked mi manzel krici, ze testik ma 2 ciarky 🙂
pekne... gratulujem.. 🙂 no zistila som po dlhom studovaní na nete, ze mi vcera mali zobrT KRV A TO BETA HCG.....uz kaslem na to, po skonceni MS tam pojdem a dobre aj sestricku sprdnem.... neviem, je pisane, ze agolutin aj kebyze som tehotna, tak by nemal ublizit plodu, no neviem.... podla mna mi najprv mala zobat krv a potom pichnut agolutin.....
nam to vyšlo na prvý raz, sama som tomu nemohla uveriť 🙂
Ahoj,pridam aj svoju zaujimavu skusenost. V auguste 2013 som bola na folikulometrii. 9.8. folikul 6 mm, 11.8. i 15.8. to same. Doktor usudil, ze mam anovulacny cyklus, a ze v auguste urcite neotehotniem. 22.8.2013 som cakala MS. Zacalo ma boliet brucho a krv nikde. A dnes rano som sa nastvala a spravila si tehotensky test. So znacnymi pochybnostami na to hladim... do 5 minut krasne 2 ruzove ciarky.
Hlavu hore, priroda niekedy dokaze okabatit aj ultrazvuk. Som sama zvedava, co mi na to doktor povie. Pretoze ja tomu nemozem uverit.
Inak sme sa snazili ako kto. Ja od januara, priatel od juna 🙂
Tak ja som nemohla otehotnieť 13 rokov a zrazu zázrak, prirodzene som otehotnela. Už som si myslela, že ani nebudem mamina. Úplne som sa s tým prestala zapodievať. Som len na začiatku, ale to že som T. som si overila 3x. Neverila som vlastným očiam, keď sa mi ukázali dve čiaročky. Po tom všetkom, nebudem o tom písať, mnohé viete...
Tešíme sa na bábo v apríli.
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.