Aké sú šance?

15. apr 2022

Ahojte baby, len zo zaujímavosti by som sa chcela spýtať na Vaše skúsenosti:

27.3 skoncila MS
4.3 a 6.3 styk s priateľom pričom cely ejakulát skončil vo mne
8.3 jednorazové hnedé spinenie (1x som takéto mala)
9.3-14.3 podľa aplikácie plodne dni (sama neviem odhadnúť či skutočne boli alebo nie)
13.3 (v čase predpokldanej ovulácie podľa aplikácie) styk s ejakulatom vo mne

Pýtam sa na skúsenosti ohľadom oplodnenia, nakoľko styky pred ovuláciou boli 2 a 4 dni a v čase ovulácie takmer na konci.

Ďakujem za odpovede 🙂

nelca0510
15. apr 2022

Už je to mesiac od poslednej ejakuláciu do teba. Urob si testy. Ale ak si MS mala 27.3.,tak je bezpredmetné ako si mala styk,keď si dostala potom menzes.

janai1
15. apr 2022

Keď ti skončila MS 27.3. tak máš tak 1-2 pred MS nie? Sprav si test

autor
15. apr 2022

@nelca0510 ja som ale blbá, preklepy, všetky dátumy od 27.3 mali byt samozrejme aprílové :D žijem stále v marci

autor
15. apr 2022

@janai1 tu by som mala dostať až 27.4

nelca0510
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
janai1
15. apr 2022

To máš také dlhé cykly?

autor
15. apr 2022

@nelca0510 na test je ešte skoro keď iba včera mi pravdepodobne skončili plodne dni

autor
15. apr 2022

@janai1 33-35 dni

nelca0510
15. apr 2022

Už som si to prepočítala. Takže jedine, čo ti ostáva je čakať do 27.4. a urobiť si test. Skončili plodné dni,teraz netreba robiť nič.

janai1
15. apr 2022

Aha, no šanca je vždy pri nechranenom styku... Uvidíš o cca 2 týždne

janetinka27
15. apr 2022

takze aj toho 13.4. ste mali nechraneny styk?
ak mas cykly 33-35 dni a posledna ms bola 27.3.,potom dalsia by mohla byt az 29.4. alebo az 1.5. (lebo 27.4. budes mat len 31.den)
to by ten styk zo dna 13.4. mohol byt uspesny,ale tie dva skorsie zrejme nie.

7lenka11
15. apr 2022

Aplikacia ti nezaruci istotu plodnych dni. Ja som podla apky mala mat ovu 5.4., no doktorka na sone mi povedala, ze k nej v skutocnosti doslo okolo 10.4. a ze ju mam teda zrejme posunutu..

queeninthenorth
16. apr 2022

Mám rovnako dlhé cykly ako ty, skôr nastáva otázka, že v ktoré dni máš ovulaciu lebo podľa aplikácie to tak nemusí byť, určite počkaj do dátumu MS s testovaním, mne vyšiel pozit pri 3 dni meškajúcej MS a deň predtým ešte negat, držím palce nech máš riadne koľaje 🙂

autor
16. apr 2022

@janetinka27 áno správne, práve ten 13.4 som mala na mysli, či aj ked je na konci plodných dni (predposledný deň) tak či je to môžne (áno viem šanca je vždy, skôr prakticky sa pýtam)

autor
16. apr 2022

@7lenka11 presne takéto skúsenosti som mala by mysli, ďakujem 🙂

autor
16. apr 2022

@queeninthenorth tebe ako vychádza ovulacia? Lebo mne podľa aplikácie na 13 deň po MS, ale keďže nemám absolútne žiadne príznaky pri ovu, tak ťažko povedať kedy ju mám

queeninthenorth
16. apr 2022

Mne napríklad na 18-19. deň vychádza ovu a to som zistila iba vďaka doktorke, že som šla neskôr na prehliadku a mi to kukala

queeninthenorth
16. apr 2022

A ani ja napríklad nemám žiadne príznaky, mne iba doktorka povedala, že ja takto pri mojom cykle ovulujem, že ak chceme nech skúsime za dva dni keď budem navrchole a hneď sa nám aj zadarilo a som už 30tt 🙂

janetinka27
16. apr 2022

tie plodne dni ti podla mna apka ukazuje zle, ovulaciu mas podla mna az tesne po nich, nerataj od zaciatku cyklu,ale od konca, pretoze poovulacna - lutealna faza ma pevnejsiu dlzku ako predovulacna - folikularna. preto som ti pisala,ze ak mas cyklus 33-35 dnovy,tak minuly mesiac si mala ms od 27.3.,takze v tomto mesiaci by su mala mat ms okolo 28.-29.4., cize ovu by ti vychadzala okolo 14.-15.4. (pokial mas idealnu dlzku lutealnej fazy).
par dni pred ovu moze kazdy nechraneny styk viest k tehotenstvu. takze aj toho 13.4.
apku by som brala trochu s rezervou,lebo tie "plodne dni" je vlastne cas pred ovu (a aj den ovu),kedy mozu spermie prezit a pockat na vajicko

danielinaa
16. apr 2022

Pri tak dlhom cykle ti odporucam merat bazalku. Lebo lutealku mozes mat aj 9 dni, aj 14 dni. Never appke. Kazda zena to ma inac. Dokonca aj ta ista zena kazdy mesiac moze mat ovulaciu iny den. Ja uz som mala aj 9 den ovu, aj 14 den, dokonca 1 krat az 18 sty den cyklu. Cyklus mam 23 az 26 dnovy. Ale lutealku mam 12 dni. Vzdy. Takze ked si meriam, a urcim ovu, vzdy viem 100 percentne kedy dostanem. Meskali mi len raz, 3 dni a bolo to kvoli covid ockovaniu.

judit47
16. apr 2022

@danielinaa a kolko deti sa ti podarilo pri tomto pocitani ma zaujima😇

danielinaa
16. apr 2022

@judit47 mam neplodneho manzela takze ziadne. Ja si bazalku meriam, lebo chcem poznat svoj cyklus nie kvoli plodeniu deti. Ale mnohym zenam sa prave vdaka meraniu bt konecne podarilo splodit dieta kedze pred tym sa milovali v nespravny cas. Na konovi je aj diskusia Grafy bazalnej teploty, su tam tisice komentarov, pribehy uspesneho aj neuspesneho snazikovania.

judit47
16. apr 2022

@danielinaa aha dakujem za rozsiahlu odpoved,nepoznam nikoho kto si meria bazalku aby poznal svoj cyklus,ale uz som mudrejsia😃dakujem

danielinaa
16. apr 2022

@judit47 aj kolegyne su pobavene zo mna. Co uz so mnou. :D

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre