Vedel by mi niekto odpovedať na túto otázku.Menštruácia mi mešká už 2 týždne a asi týždeň mi je zle každý deň.Robila som si tehotenský test a vyšiel negatívny.Pri mimomaternicovom tehotenstve výjde aký?Negatívny alebo pozitívny?Ďakujem za odpoveď
Pozitivny - hcg stále rastie
@moniikka ahoj tehotenský test by mohol ukázat // lebo aj vtedy rastie HCG len sa plod uchytil na inom mieste ked máš podozrenie zájdi k lekárke na krv tá ukáže hladinu HCG a pravdepodobne ti ju budu sledovat mimomaternicove tehotenstvo som prežila nieje to sranda takže nečakaj .Robila si si test z ranajšieho moču? Každopádne po dvoch týždnoch vynechania menzesu by už test mal ukázat tehotenstvo a každopádne radím navštívit lekára čím skôr a zistit príčinu vynechania menzesu.
pri mimomaternicovom je test pozitivny, ale ak mas akekolvek pochybnosti, tak chod radsej lekarovi
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@moniikka pri mimomaternicovom tehotenstve vychadza pozitivny test...kedze je hcg zvysene, mal by vyjst pozitivny, kamaratke tak tiez vysiel, cela stastna sla k lekarke, a zistili, ze ma mimomaternicove tehotenstvo ☹ , potom prisla o jeden vajcovod...takze nic prijemne....skor si myslim, ze u teba moze ist o nejaky zapal, alebo ak si bola nachladnuta, tiez zvykne meskat, chod ku gynekologicke, ta ti poradi najlepsie 😉