Aké ste mali prvé príznaky tehotenstva?

zoj_a_inka
9. aug 2013

ahojte baby,
aké to bolo vo vašom prípade. Príznaky,ranné zvracanie,bolesti,..
Ako ste sa cítili,aké boli Vaše príznaky,že máte v sebe malého človeka?

zuzinka1989
9. aug 2013

ja mam teraz // a necitim nic....ale uplne nic 😀 jediny priznak vynechanie ms a dve ciarky 🙂

lucinocka
9. aug 2013

spinenie na 5. den po ovulacii bol pre mna jasny znak, kedze sa mi to nikdy nestalo :D nevolnosti , prsia a pod. prisli az po 7tt..v 3+4tt som robila test a bol pozitivny 🙂

tiumen
9. aug 2013

špinenie, precitlivenosť až plačlivosť a bolesť pŕs 😀

dasiacik
9. aug 2013

Absolutne ziadne priznaky 🙂 Ale,kedze sme babätko
planovali,tak som cakala na prvy den meskajucej
menstruacie,nasledne som testovala a bolo to jasne 🙂
Ale,neboleli ma ani prsia,ani nenarastli,zo zaciatku som
nemala ani ranne nevolnosti.Az v druhom trimestri mi
prestalo chutit mäso a mäsove vyrobky,strasne ma
bolievala hlava a prespala by som cele dni a noci,taka
som bola unavena 🙂

ladydasha
9. aug 2013

Mne bolo v jeden deň v práci strašne blbo... nevoľnosť, mdloby, a doma som zistila // inak nič iné... a tie nevoľnosti sa ma potom držali pekne dlho.

cuculiatko88
9. aug 2013

meskanie MS inak nic ,kedze sme planovali tak som si hned robila test a tam // 🙂

usacek79
9. aug 2013

vobec nic, az nejaky tyzden po meskani ms prisla unava a zacali byt bolave prsia...

vejula
9. aug 2013

prvé tehotenstvo bolestivé prsia od začiatku vyraznejšie hnedšie bradavky a zvyšena chuť do jedla
druhé tehotenstvo absolutne žiadne priznaky do nejakého 7 tyždna, potom taká divna pachuť v ustach, akoby nič som si nemohla vychutnať, všetko bolo čudne
Po prvom tehu som myslela, že isto spoznam ked budem druhy krat tehu, ale teda vôbec

k_a_j_k_a
9. aug 2013

Mna boleli bradavky. Pri prvej dcerke som nezniesla na sebe podprsenku zopar dni. Potom to uz bolo v pohode. Este mi kamoska hovorila, ci nie som nahodou tehotna, ked som sa jej stazovala. Ona vedela, ze sa snazime, tak sa ma to hned pytala 🙂
Pri druhej dcerke ma tiez boleli. Vtedy som kojila a asi tyzden mi trvalo, kym som pochopila, ze co sa deje. A starsia sa mi vtedy aj odstavila.

btus
9. aug 2013

vobec nic. Keby som nemala // a potom aj sono, (neskor brucho), tak ani neviem, ze som bola tehotna. Ziadne bolesti, zvracanie, naliatie prs, unava, zmena chuti. Nic.

hameeda
9. aug 2013

no mne pri dievčatách nebolo nič, ale pri chlapcoch mi bolo strašne zle, nemohla som nič jesť, ani zacitiť ničoho a nikoho vôňu

marylis
9. aug 2013

Prvy znak bol, ze zrazu vecer som z nicoho nic dostala strasnu chut na ovocie, ale to sa nedalo az ovladnut, musela som proste nieco mat, najlepsie broskynu. Potom rano mi prestala chutit kava, neskor syr, paradajky, cesnak, atd.. 😀

julu1984
9. aug 2013

My sme planovali tak som vedela.Ale presne priznaky ako pred ms.Bola som strasne precitlivela aj este som a uplne na zaciatku som mala chute na rajcinovu omacku z bazalkou.Bolesti v prsiach a taku cudnu chut v ustach.Teraz fetujem vonu pivnice a mokrych chodnikov 😝 A este!!! smrdeli mi niektory ludia a pach ladnicky a ked sme kupili auto tak ten pach z auta.Doteraz mi to vadi.V obchode okolo zeleru musim len prefrcat,lebo mi smrdi.Ale inac ziadne zvratky-pratky nic.Mam ukazkove tehotenstvo,zatial.Vdaka Bohu za to!

iva87
9. aug 2013

U mna pri oboch tehotenstvach hned od zaciatku castejsie mocenie, este pred meskanim ms a testom, pri druhom som uz podla toho vedela, ze je to tam 😀

evka555
9. aug 2013

ja som si pri prvom tehu všimla v deň keď som si robila test čiže deň keď mi meškala ms že mám na prsiach viditelné modré žilky a pri druhom som už len na to čakala kedy ich budem mať a keď som ich zbadala hádam týždeň pred očakávanou ms už som vedela že je to zase "tam" 🙂 a samozrejme bolo 🙂

zuzi_33
9. aug 2013

U prveho takmer ziadne priznaky - teda okrem meskajucej mrchy, potom neskor strasne nevolnosti a bolestive a krvacajuce dasna. Pri druhom tehotenstve sa dasna prejavili uz tyzden pred ocakavajucou mrchou, takze som hned vedela ktora bije 😀

elen83j
9. aug 2013

pri Fifikovi bol ten ťuk 😕 ,ked som išla do veže na podhradí s manželom a po pár schodoch ma vrátilo jak bumerang 😅 ,lebo mi zostalo špatne.Odvtedy neznášam výšky,predtým mi nevadili.pri Timíkovi to bola zvýšená nervozita a prechod to nebol 😀 😝 .až neskôr nastúpilo zvracanie a nevolnosť spojená s častým močením.potom vône,alebo skôr smrady a bolesti v prsiach a podbrušku. 😉

mamina2208
9. aug 2013

už v 3 tt som bola precitlivelá a boleli ma prsia o týždeň mi doktor potvrdil že som v 4tt

alex2201
10. aug 2013

ja som si našla svoje // včera čiže som 3tt+4 a zistila som to tak že ma brutál boleli prsia a ráno som nemohla vstať z postele mala som závrať 🙂

jeemima
10. aug 2013

mna palila zaha, zvacsili sa mi prsia a rano mi byvalo ako po opici ...ale ani tak mi nedoslo ze som tehotna 😀 az ked mi uz dva tyzdne meskala MS som si preistotu urobila test ;)))

salome_82
10. aug 2013

Prestali mi chutiť cigarety 🙂 Známej som sa pochválila, že pár dní nefajčím, lebo mi prestali cigy chutiť a ona hneď, či nie som tehotná. No a potom taká klasika - ráno mi nechutilo jesť, cesta autobusom do roboty bola pre mňa utrpením, musela som mať non stop so sebou vodu.

alenockap
10. aug 2013

strašne ma boleli prsia, a vkuse som chodila cikať.....to som už tušila, časom nastúpil ranný rituál s hlavou vo wc 😀

tinaxxx
10. aug 2013

Ja som si uvedomila, ze som tehu...ked som zjedla celu cokoladu milku karamelovu na jeden sup...🙂 predtym by som zjedla max. pasik alebo by mi bolo zle..ale ja som sa citila super...:D

katche
10. aug 2013

Ja som si myslela, ze mam crevnu chripku, ale ked sa mi hojdal zaludok dalsi tyzden, manzel ma donutil spravit test 🙂 potom sa zvyraznila prehliadnuta bolest prs a prisiel odpor ku kave, cigaretam, paradajkam, cesnaku, maso som nemohla ani citit v druhom.trimestri sa chut do jedla vratila, az na ten cesnak

livocka21
10. aug 2013

ziadne...len som to proste vedela...

lusia222
10. aug 2013

asi prve 3 mesiace nic a potom to zacalo,ranne nevolnosti a straaaaaasne velka precitlivelost na pachy,hlavne deodoranty a akekolvek parfemy 😖

kucharikova
10. aug 2013

moc citlive a bolestive prsia a unava velika.dokazala som prespat 24h.a aj tak mi bolo malo 😀 neskor som nemohla citit kavu,cesnak,cibulu.vracala som asi 3x dokopy.

zuja14
16. aug 2014

u mňa zrazu uprostred cyklu 2-dňové špinenie. To som hneď tušila, že je niečo inak, pretože sa mi to nikdy predtým nestalo. Urobila som test, avšak bol ešte negatívny. Tipujem, že práve vtedy sa vajíčko uhniezďovalo. O týždeň na to, opäť špinenie, 3-4 pred MS, to už mi nedalo a zase som urobila test a na ňom slabučká druhá čiarka. V deň plánovanej MS bola už čiarka jasne viditeľná.

janula2224
16. aug 2014

Ahoj, tak moje prve priznaky boli uplne ziadne🙂 A keby mi manzel nenasadil chorbaka do hlavy, ze ci nahodou nie som tehotna, tak by som to zistila az velmi neskoro. Ale v momente, ked mi uz aj lekar potvrdil, ze cakame babo (to bol taky 8 tyzden), tak sa mi spustili komplet vsetky priznaky, ako v ucebnici- byvalo mi zle, ale nielen rano, cely den! Krutila sa mi hlava, byvala som unavena, vadili mi vone a pachy, vela veci mi prestalo chutit a naopak, na niektore jedla som mavala strasnu chut. Mavala som kazdy vecer extremne nafuknute brusko a velmi casto som chodievala na na zachod cikat. Ale do stvrteho mesiaca to vsetko z jedneho dna na druhy skoncilo a odvtedy som mala klud a jediny priznak tehotenstva bolo narastajuce brusko 🙂

mammaroma
16. aug 2014

Akoby PMS. Naliaté, bolestivé prsia, bolesti v podbrušku.

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre