Ahojte babulky ktoré máte skúsenosti so sorimi príznakmi tehotenstva napríklad je vám zle na zvracanie, kyselina v ustach, bolenie v podbrušku, zlá na svojho partnera bolenie chrbtice ako skoro sa u vás prejavili príznaky chuť aj nechuť do jedla (tieto všetky zatiaľ mam) posledný pohlavný styk som mala 16. A 23 som bola u gynekológycky ktorá mi naznačila že mam folikul ktorý sa mierne zdržal a že možno budem tehotná no testy sú zatiaľ negatívne.
Aké ste mali príznaky môžem ich mat takto skoro? Ide mi len o príznaky... už len čakám na tu mrchu ci príde alebo nepríde a potom si spravím test
@thoughtfulweirdo presne jak hovoríš ale jedine co som zatiaľ nemala bola ta nechuť do jedla jako ja papám aj za troch a bolo mi cudne keď som pozrela na jedlo v práci tak som ho nemohla ani cítiť a keď som došla domo tak chladnička mi nestačila... No uvidíme zatiaľ ďakujem
@lydia1995 Mozno z toho bude tehotenstvo, mozno nie. Ak som dobre pochopila, este ti nemeska menzes, takze to je naozaj prilis skoro. Aj keby ti zrovna pred menzesom vysiel pozitivny test, moze sa stat, ze sa s menzesom vajicko vyplavi, preto sa odporuca testovat az po vymeskani. Ale dobre rozumiem tej nedockavosti 🙂
@thoughtfulweirdo ešte musím počkať 5 dní no uvidíme keď si pomylim miestami že môžem byť tehotná tak sa mi tak rozbusi srdce
@lydia1995 ja som nemala ziadne priznaky, az kym som nezistila, ze som tehotna. Ani som uz necakala, ze by som mohla byt, lebo som mala pocit, ako keby som mala iba pms s uplne beznou bolestou prsnikov. A ked som mala dostat menzes, mala som takmer stale pobolievanie podbruska ale mensia bolest ako pri pms alebo zacinajucej menstruacii. Nechut prisla az cca 2 tyzdne po vynechani menstruacie aj pocity nevolnosti. Keby sme sa o babo nesnazili, tak by som vobec netusila, ze som tehotna, este aj po vynechani menzesu by som vlastne nevidela ziaden rozdiel.
Prvypriznak bol ze nedosla ms presne ako vzdy a ked ma "natiahlo" z kavy tak si vravim "asi sa nieco deje" a test bol pozitiv ...testovala som 2. Al.3 den po vynechani
Tak isto káva... Ja ako silny kavickar som sa pristihla ze som si asi 2 dni nedala kavu. Tak som to sla napraviť a fuj... Ten smrad :D dalsu kávu som vypila az tyzden po pôrode
Ja som mala extrémne zmeny nálad... jeden deň som partnera nemohla vôbec vystáť a na ďalší deň som sa od neho nepohla 😄 mala som až príliš citlivé prsia a hlavne bradavky a bolesti v podbrušku... a este som sa strašne rozjedla a mala som stále na niečo chuť 😄 to je všetko zatiaľ žiadne zvracanie chvalabohu
Mne neskutocne vsetko smrdelo, este chudatko aj moja starsia dcera, ked sa spotila. Mala som olovovu pachut v ustach, zahu a v 6tt zacalo zvracanie, ktore trvalo az dokonca, tocenie hlavy, unava, bolest podbruska a caste mocenie. Som nesmierne stastna, ze mam druhe dieta, ale na obe tehotenstva nespominam rada. Boli to velmi tazke mesiace, ale vysledok stoji za to.
Baby a po akej dobe ste to spozorovali v kotom tyzdny tehotenstva
@erika2789 neviem ci som mala vnucovanie do hlavy, ze som tehotna, ale ja som vedela, ze som,uz tyzden pred MS. Bola som tehotna 3x a ano mala som aj priznaky, bolest podbruska, bolest prs...
Teplota nad 37 a 2 týždne má.boleli prsia čo inokedy bolo pred ms,alebo v čase ms a 4 dní pred som mala pozitívny test....
Mňa na 4/5 deň po sem tamm popichalo v podbrušku .mala som tudaka že sa to podarilo už som si len sledovala ako stúpala teplota
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Priznaky zacinaju pri dostatocne vysokej hladine HCG, ktory ich sposobuje. Takze ak su to tehotenske priznaky, HCG uz sa da zachytit aj domacim testom. Inak, ja som mala priznaky takmer kazdy mesiac, ked som tuzila po tehotenstve, psychika sa dokaze s telom poriadne zahrat.