Ahojte. Chcem sa spytat, ci ste niektora mali priznaky tehotenstva prvy krat -pichanie az krce brucha, podbruskom, zavraty, palenie zahy, bolest hlavy ?
Pichanie na bočnej strane akoby vo vaječníku a špinenie pri uhniezdovaní
Priznaky tehu su take iste ako pms ..
celkovo slaba spava malatna unavena ako pri chorobe castejsie cikanie a neskutocne bolave prsia toto ma prezradilo pri kazdom tehotenstve
Mňa bolelo podbruško ako pred menzesom a o pár dní mi ostali citlivé prsia a zväčšili sa. To všetko ešte pred pozitívnym testom
Mne sa zrazu zväčšili prsia pri všetkých tehotenstvách
Pri vsetkych som mala boliestky ako pri pms.
Porom aj vynechala ms a zacala palit zaha tak som si robila test.
No ja som to mala také silnejšie príznaky že mi to bolo fakt divne čiže som okamžite šípila že budem tehotna 😀 hneď od začiatku som chodila na malú každú chvíľu išlo mi to mimoriadne na nervy a veľa krát sa zo začiatku stalo že som vôbec necítila že by mi bolo treba proste som si len našla mokré nohavice😀 zrazu výrazné zväčšenie pŕs a tá tehotenská únava ver mi to sa zmýliť nedá to s normálnou únavou nemá nič spoločné je to neporovnateľne 😀 ale čo som mala ja ty mať nemusíš a zas opačne
Ja mám každý mesiac silné pms a extremne bolestivé prsníky. Teraz ma boleli tiež .. ale tak inak a bola som úplne kľudná čo pred ms absolútne nebývam :D to boli prvé príznaky. Potom som bola extremne chorá a prišlo mi zle z jedla.
Po akom case po styku ste zacali pocitovat priznaky a spravili ste si test?
Mne meskala menštruácia 2t, bolelo ma iba brucho ako keď mám dostať svoje dni a prsia, boli aj väčšie. Po 2t som spravila test bol slabý, o pár dní druhý už bola čiarka viditeľná. Bola som v 7tt, dr ma objednala až o týždeň
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Pichanie až kŕče som mala, závraty tiež a hneď
od začiatku som chodila stále na wc. Záha má pálila až neskôr.