Aké ste mali príznaky tehotenstva?

9. dec 2023

Ahojte. Chcem sa spytat, ci ste niektora mali priznaky tehotenstva prvy krat -pichanie az krce brucha, podbruskom, zavraty, palenie zahy, bolest hlavy ?

rybkoava
9. dec 2023

Pichanie až kŕče som mala, závraty tiež a hneď
od začiatku som chodila stále na wc. Záha má pálila až neskôr.

martinka13
9. dec 2023

Pichanie na bočnej strane akoby vo vaječníku a špinenie pri uhniezdovaní

dadka1997
9. dec 2023

Priznaky tehu su take iste ako pms ..

saxana000
9. dec 2023

celkovo slaba spava malatna unavena ako pri chorobe castejsie cikanie a neskutocne bolave prsia toto ma prezradilo pri kazdom tehotenstve

mimikarol
9. dec 2023

Mňa bolelo podbruško ako pred menzesom a o pár dní mi ostali citlivé prsia a zväčšili sa. To všetko ešte pred pozitívnym testom

deniska2706
9. dec 2023

Mne sa zrazu zväčšili prsia pri všetkých tehotenstvách

maryetta
9. dec 2023

Pri vsetkych som mala boliestky ako pri pms.
Porom aj vynechala ms a zacala palit zaha tak som si robila test.

misulkasikulka
9. dec 2023

No ja som to mala také silnejšie príznaky že mi to bolo fakt divne čiže som okamžite šípila že budem tehotna 😀 hneď od začiatku som chodila na malú každú chvíľu išlo mi to mimoriadne na nervy a veľa krát sa zo začiatku stalo že som vôbec necítila že by mi bolo treba proste som si len našla mokré nohavice😀 zrazu výrazné zväčšenie pŕs a tá tehotenská únava ver mi to sa zmýliť nedá to s normálnou únavou nemá nič spoločné je to neporovnateľne 😀 ale čo som mala ja ty mať nemusíš a zas opačne

damia22
9. dec 2023

Ja mám každý mesiac silné pms a extremne bolestivé prsníky. Teraz ma boleli tiež .. ale tak inak a bola som úplne kľudná čo pred ms absolútne nebývam :D to boli prvé príznaky. Potom som bola extremne chorá a prišlo mi zle z jedla.

autor
10. dec 2023

Po akom case po styku ste zacali pocitovat priznaky a spravili ste si test?

annkol
10. dec 2023

Mne meskala menštruácia 2t, bolelo ma iba brucho ako keď mám dostať svoje dni a prsia, boli aj väčšie. Po 2t som spravila test bol slabý, o pár dní druhý už bola čiarka viditeľná. Bola som v 7tt, dr ma objednala až o týždeň

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre