Aké ste mali príznaky tehotenstva?

liliputka5
3. sep 2017

Milé tehulky a maminky. S partnerom sa snazime i bábätko, pocitam si plodne dni, ale samozrejme snazime sa aj hocikedy. Chcela som sa spytatt ake ste mali priznaky tehotenstva? Mali ste aj menstruaciu? Mam bolesti v podbrusku, rano mi byva na vracanie, ale mam menstruaciu. Nechcem sa zbytocne tesit. Dakujeem vam

mishicca
3. sep 2017

Ked mas normalnu menstruaciu urcite si neni tehotna. Pokial nejake slabucke spinenie tak mozno. Zle mne byvalo aj ked som mala ms. Mna do konca 2 mesiaca straaasne boleli krize a prsia. Prsia ma bolievali aj pred ms ale toto bola ina bolest. Taka citliva.

arawis
3. sep 2017

Ahoj liliputka5 🙂 nám sa zadarilo práve vtedy, keď som sa plodnými dňami absolútne nezaoberala a ani mi len nenapadlo, že by sa to mohlo podariť!
Menzes mi meškal týždeň.. ešte aj kamoška sa pýtala, či už nie som tehotná.. a ja že určite nieeee 🙂)). Tak prešiel ďalší týždeň bez - no prvý test negatívny. Začali ma aj bolieť prsia, a už som myslela, že tak teraz menzes isto príde (jeden z mojich príznakov). No stále nič, a aj druhý test bol negatívny 😉. Ale aj tak mi to bolo už dosť podozrivé.. a keď som začala už aj v noci chodiť na malú, nevydržala som to, a urobila si ešte tretí test niekedy okolo pol tretej nadránom 😀 a ten už bol pozitívny! Skoro som odpadla 🙂. Mne to teda ukázalo asi až po takých troch týždňoch meškania. Kamoška to zas vedela hneď pár dní po meškajúcom menzese - test mala pozitívny na prvýkrát. Ale mala aj bolesti podbruška ako na menzes no bez krvácania tak to tušili 🙂.
Každá to inak preživame, držím teda palce aby sa Vám čoskoro zadarilo ❤ .

liliputka5
autor
3. sep 2017

@mishicca dakujeem rada by ssom bola keby sa zadarilo.

liliputka5
autor
3. sep 2017

@arawis dakujem no uvidim, obaja smme pracovne vyťažení, mamr aj vyssi vek taak si myslim ze to nebude take ľahké

xxxxxnnnnn
3. sep 2017

Ahoj, prosím vlož príspevok do už existujúcej diskusie https://www.modrykonik.sk/forum/som-tehotna/som-tehotna-52/

deti95060810
3. sep 2017

čo tehu, to iné príznaky....
zle mi bolo len pri prvom tehu....pri ostatných vôbec.
Pri prvom a treťom som mala miesto menzesu len špinenie....Pri druhom som bola unavená a driemala som kade som chodila....
Pri prvých dvoch ma boleli prsia - pri ostatných vôbec....
najlepšie spravíš keď si kúpiš test...

hanicka45
5. jan 2019

Zisti my tehotensky test po 4dnoch meskania menzesu ci mozem byt tehotna?

janickadusicka
5. jan 2019

@liliputka5 ja som mala bolesti brucha ako keby som mala dostat ms a boleli ma prsia. Ale to je u mna klasicky pms kazdy mesiac. Potom som uz ms nedostala a bolesti prs a brucha ostali. Neskor asi po tyzdni meskania prisla unava a este trocha neskor asi 2 tyzdne od meskania mi zacalo byt blbo od zaludka a zacali mi vadit smrady. A tehotensky test mi uz dva dni pred ms ukazal dve ciarky.
Snazili sme sa 2 roky a kazdy mesiac som sa sledovala a vsetko mi pripadalo ako priznak aj ked to tak nebolo.

hanicka45
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
hanicka45
Autor odpoveď zmazal
Zobraz

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre