Aké príznaky tehotenstva mám hľadať, keď stále kojím?

martinafin
6. feb 2012

ahojte konickarky, prosim poradte,ake priznaky mam hladat ked syna,co ma 8,5mesiaca stale kojim, a 2 mesiace so m uz menzes mala 7.12 a 5.1 a teraz je 6.2 a este nic......tazko povedat ci som mohla otehotniet, partner orgazmus nemal pocas poslednych 4.tyzdnov,,len kondom sme nepouzili ale pri vzruseni tiez "tecie"...mohla som otehotniet z toho alebo sa mi menzes este ustaluje a mam cakat?A akurat ma dost boli podbrusko,asi 3ti den...a prsia mam take citlivejsie ,ale kedze kojim tazko sa mi to hodnoti,som ospalejsia,ale to moze byt aj z prace aj pocasia...stalo sa vam nieco podobne?

feb13
6. feb 2012

Ahoj ja som zostala tehotna pocas dojcenia 2x. Priznaky neboli napadne, jedine citlivost bradaviek pri dojceni, ale iba jemne, nieco podobne ako keby pichali spendlikom. Roztahovanie maternice som necitila vobec, teda ziadne bolesti v podbrusku, az v 13tt, trvalo to asi tyzden. Co som teda s prvym citila cely prvy trimester. Prsia sa mi nenapinali vobec ani dodnes, s prvym ma zo zaciatku riadne boleli. A nevolnosti tiez miernejsie.
Co sa tyka menstruacie a ovulacie pocas dojcenia, vsetko je mozne ale nic nie je iste. Cyklus raz mozes mat a druhykrat nemusis. Ovulaciu mozes mat ale nemusis ju mat aj ked mas cyklus. Ja som druhy menzes mala tyzden po skonceni prvej a dr mi vtedy vravela ze podla UZV este ovulaciu nebudem mat a o 4 tyzdne neskor som uz bola v nemocnici s podozrenim na mimomaternicove tehotenstvo co sa aj potvrdilo. ☹
Ak chces mat istotu, sprav test, inak budes stale len hadat.

littlebaby
6. feb 2012

@martinafin no moj maly ma teraz 10 mesiacov a ja som v 20tom tyzdni a tiez nevieme kedy sa podarilo

littlebaby
6. feb 2012

@martinafin kup si test mne hned ukazal

teddynko
6. feb 2012

Máš to 50% na 50%... možné je všetko... dokonca aj počas menzesu.. a to som všade počúvala, že počas menzesu nie je možné otehotnieť..nie je to pravda.. kúp si ten test, budeš mať istotu.

anabelleee
31. máj 2013

ahojte, kedze je vikend, test si kupim az v pondelok, chcem sa spytat tych, co otehotneli pocas dojcenia, ci ste mali miernejsie priznaky ako v prvvom teh.??? dojcim 14mes. syna, menzes som mala asi od 7-8.mesiaca po porode, vacsinou za mesiac-mesiac a pol, teraz je ten mesiac a pol a stale nic, robili sme to priblizne v strede cyklu bez ochrany a mala som na to strasnu chut, aj ma vtedy asi 5 dni pred tym pichalo v podbrusku akokeby ovu a isiel riedky hlien, no styk bol asi 5 dni po tomto pocite ale stale som mala velku chut .... teraz som viac hladna ako predchadzajuce obdobie a mam vypuknute, naliate podbrusko .... cize bud silny PMS alebo som v tom .... AKE STE MALI PRIZNAKY DOJCIACE TEHULKY ? a ked Vam bolo zle, v kt. tyzdni to zacalo?

penelope999
5. jún 2013

@anabelleee Ahoj 🙂 Tak mňa napr. vôbec na začiatku neboleli prsia, len teraz v 12 m. v nich sem - tam cítim takú miernu ťažobu a ani sa mi tak nezväčšili. V prvom tehotenstve sa mi hneď zväčšili a aj ma boleli. A ani mi vôbec nebolo zle, teraz mi bolo od začiatku 6 týždňa a je mi do teraz. Predtým som aj mala stále pocit, že to mám dostať, teraz som vôbec také pocity nemala, len od toho 6 týždňa som začala cítiť ako sa mi maternica rozťahuje. A po pôrode som prestala mať aj najmenšie príznaky prichádzajúcej MS, takže to, že som tehotná som zistila /som to očakávala, lebo sme sa snažili počas plodných dní, či to vyšlo/ len podľa tehot. testu. Deň pred MS bol negatívny a deň po meškaní už bol pozitívny :D Ale to s tými prsiami, že sa mi ani tak nezväčšili a ani ma nebolia je spôsobené asi práve tým kojením - tou bolesťou a prekrvením sa mliečne žľazy pripravujú na svoju budúcu funkciu, ale ak tú funkciu stále realizujú, nemajú sa až tak na čo pripraviť :D

penelope999
5. jún 2013

Opravujem v 12 týždni, nie mesiaci :D

plucb17
15. apr 2014

Ahojte chcem sa spytat ci je v norme nepravid4lny cyklus bojim sa munuly mesiac som mala a terz nic kojim mam 6mesacneho synceka dik 🙂

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre