Aké príznaky ste mali počas uhniezďovania?

simona231148
10. máj 2021

Ahojte baby, chcela by som sa opýtať, že aké ste mali príznaky počas uhniezďovania.

kkovacovak
10. máj 2021

@simona231148 kŕče v bruchu. Podobné ako pri ms len neboli stále ale tak nárazovo. Trvalo to asi 4 dni. Potom to prešlo a začali klasické príznaky ako prsia, nálada atď

nttnnt
10. máj 2021

spinenie, inac nic :D az potom zacali prsia ale ziadne bolesti v podbrusku

huzvike
10. máj 2021

pichanie v podbrusku na jednej strane iba ale take ine ak pri MS a busenie srdca...a o par dni dost velke naliate napate prsia

simona231148
autor
10. máj 2021

@kkovacovak a koľko ti prešlo dní od pohlavného styku, keď to začalo?

kkovacovak
10. máj 2021

@simona231148 asi tak 5-7 dní takže ukážkovo ako hodinky 😄

simona231148
autor
10. máj 2021

@kkovacovak 😁 a nemala si bolesť žalúdka?

simona231148
autor
10. máj 2021

@huzvike a po koľkých dňoch si si robila teh. test?

kkovacovak
10. máj 2021

@simona231148 nemala. A tešila som sa ako super že nemám žiadne nevoľnosti....potom som sa asi v 9tt dosmiala 😄

huzvike
10. máj 2021

@simona231148 hned den po meskani MS rano a ukazalo mi 2 silne ciarky, az som sa divila..a potom v ten isty den este cler blue poobede a bolo tam 2-3tyzdne 🙂

simona231148
autor
10. máj 2021

@huzvike jeee☺️ dúfam, že sa aj nám zadarilo a že budú tiež dve čiarky. 🙏

simona231148
autor
10. máj 2021
huzvike
10. máj 2021

@simona231148 drzim palce..pri prvom syncekovi mi neukazal klasicky test po meskani MS nic az o par dni a teraz naozaj doslova hned na 29.den od poslednej MS 🙂 predpokladam, ze sa mi zacal ukazkovo tvorit HCG..ale to divne pichanie bolo fakt ine, nie ako ked bolia vajecniky a to busenie srdca bolo zvlastne...tak este raz, drzim palce silno aby to vyslo 🙂

domka222
10. máj 2021

Však počkaj do MS a uvidíš. Za dva dni tu čítam od teba už tretí príspevok o uhniezďovaní

c_est_la_vie
10. máj 2021

6 deň po ovulacii spinenie. Myslela som si že to je rozskriabany zarasteny chlpok alebo zlatá žila 😃.
O 3 dni na to sa mi už niečo marilo na teste pri intenzívnom svetle, 11 dpo to už bolo jasné 😃

babatkoo
10. máj 2021

Bolest noh ako pri chripke. Svaly aj klby. Ale necitila som sa choro. A potom 4 dni v rovnaky cas bolest hlavy. Na 5 den mi to nedali a spravila som si test. Pozitivny bol uz v 25 DC a to mam cyklus 28 dni. Pri prvom synovi som mala bledoruzove spinenie

borka168
10. máj 2021

@huzvike a taka bolesť a naliate prsia vám zostali? Alebo vam to prešlo a potom sa zasa objavilo?

huzvike
10. máj 2021

@borka168 bolest -pichanie preslo to po asi 2dnoch,prsia ostali do teraz -uz som v 6.mes.a ostanu asi az do kojenia taketo citlive,naliate 😊

borka168
10. máj 2021

@huzvike lebo aj mna tesne po ovulácii boleli prsia a boli aj také naliate, potom to prestalo. Teraz som v 5 týždni a bolesti prs nikde, tak uz som z toho zmätená🤷‍♀️ v podstate odkedy viem, že som tehotná ma prestali bolieť 😀

yollanda
10. máj 2021

Krvácanie! Veľmi blede

kkovacovak
10. máj 2021

@borka168 sú ženy ktoré nemajú príznaky celý čas a ani prsia nevedia že majú. Môže sa to striedať alebo úplne vymiznúť. To je veľmi individuálne 🙂

mariska1989
10. máj 2021

U mňa to bolo cca od 3 dňa po ovu že sem tam niečo pichlo ešte si vravím že by tak skoro že by sa niečo dialo .potom teplota bazalna sa držala hore sem tam malilinko dole a zas hore a na 10 deň duch na teste s tým že po obede bol silnejší teraz to pichanie už má rok 😁 pred tým na 7/8 deň som začala cítiť že Kofola divné chuti vravím si to čo že by sa zadarilo hneď na prvý X a aj tak bolo na 10 deň duch teraz už len spomienky že by malo v auguste 2 roky ale radosť mi robí pusinka ročná

borka168
10. máj 2021

@kkovacovak mne už šibe, všetko si všímam lebo som po 2 potratoch, mala by som sa ukludnit už 😀

kkovacovak
10. máj 2021

@borka168 no to veru musíte lebo sa zbláznite. Treba len veriť že to všetko dobre dopadne a nerieši to tak moc 😉

simona231148
autor
10. máj 2021

@huzvike ďakujem😊

simona231148
autor
10. máj 2021

@domka222 Neznášam čakanie. Ale tak vraví sa, že na dobré sa čaká.😊 A ak ti vadí, že za dva dni som pridala už tretí príspevok o uhniezďovaní, tak to jednoducho nečítaj a najlepšie bude, keď ani komentovať nebudeš, ak nevieš napísať normálny komentár k téme.😇

punka24
11. máj 2021

@simona231148 jeden večer mi prišlo zle... Stupňovalo sa to až do noci... Mala som bolesti ako menštruačné ale o dosť silnejšie... Zobrala som 2 silné tabletky a len som ležala na zemi od bolesti som mala problém vstať... Na ďalší deň nič... Potom keď sme po neprichádzajúcej ms zistili že čakáme dieťatko mi docvalko prečo mi bolo v ten deň hrozne...

marticka92
20. jún 2023

@babatkoo momentalne sa takto ctim aj ja bolia ma svaly na cellm tele chora nie som 4dpo. Asi

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre