snazime sa o babetko....vcera som si robila test pozitivny a 2-3.......ake mate skusenosti s tymito testami.a mamatest bol pozitivnyjedna slabsia a druha silnejsia..prosim o radu
Ja som pouzila clearblue digit.test a ukazal mi spravne. Pise sa tam ze je presny na 99,9%.
obycajny pasik mi ukazal len tien ciarku. Digital krasne ze tehu aj tyzden oplodnenia. A to 3x som spolahlivo pouzivala digitalny test s indikaciou tyzdna tehotenstva. Prave absolvujem svoje tretie tehu...ale tehotna som bola 4x hoc jedno len chvilocku.
ja som zistila, že som tehu v piatom týždni 😅 to mi za jednu sekundu nabehli dve úplne viditeľné čiarky na teste takom zelenom rapi..niečo rapiclear, alebo niečo také, a potom som si kúpila ten digitálny, tak tam mi ukázalo iba 3+, viac už neukazovalo, a bola to pravda, lebo o dva dni mi dr potvrdila, že podľa pm je to piaty tt, ale fazuľka bola väčšia, aj potom posúvali termín ešte o týždeň, a ešte o týždeň skôr sa narodila 😉
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
škoda, že si sem nedala fotku toho mamatestu. Na tom digitálnom 2-3 znamená, že od ovulácie ubehli cca. 2-3 týždne, čiže by si mala byť vo 4-5týždni tehotenstva. Zatiaľ som nepočula o tom, že by bol digitálny falošne pozitívny. Má citlivosť 25mlU/ml (ak si dobre pamätám), čiže podľa mňa určite si tehotná. Gratulujem! 😀 Pred rokom som mm darovala k narodkám pozitívny digitálny test (a to som mala len + 1-2), dnes má naša Emmka 3,5 mesiaca 😀 Ak chceš mať 100% istotu, zbehni k lekárovi na krv, alebo sono.