robila som si test 31. den cyklu, normalne mi trva 26 dni.
Druha ciarka bola dost slaba, neskor este trochu stmavla, ale na teste sa pise, ze po 5 minutach sa uz vysledok odcitavat nema. Tak neviem ci sa to pocita, alebo nie.
toto je jednoznacne pocita!! opatruje sa, drzime palce.. 😉
Si tehuuuuu 🙂
Ano, gratulujem 🙂
nezalezi na intenzite farby ciarky ale to ci tam je..je tam..gratulujem 🙂
keby si nebola tehu,tak tá čiaročka sa neobjaví,ani slabulinko,a ani po tých piatich minútach.gratulujem teda
kAMOška, si urobila test, a neukazalo nič...bola v práci..vyhodila test do koša vo verejných wc :D nedao jej a za hodinu sa šla pozrieť na test a bolo tam niečo také ako maš ty, dnes má škôlkarku :D gratulujem, a veľa zdravíčka 🙂
Ahoj mne vysiel tehu test zdvoma ciarkami a druha bola malinko ruzovkasta a o dalsi tyzden som robila dalsi a uz bola silnejsia..takze nakoniec sme cakali drobceka, myslim ze mozem tiez gratulovat🙂
gratulujem k tehuuuuuuuuuuuu 🙂
ja som mala čiaročku slabšiu, takého ducha a bola som tehu a tebe tu vidno obe čiarky krásne tak gratulujeeemm 😀
Ahojte dievčatá aj ja som si dnes robila test,len mi vyšiel velmi blbo cely do ružová a neviem z neho vijst. :-/ uz týžden pociťujem veľkú bolest prsníkov,býva mi zle od žalúdka ale nevraciam,chodím často na wcko ale pijem vela tekutín.Sice mam jedno dieta a ked ma začali bolieť prsia hneď som pomyslela na tehotenstvo ale neviem.Mam este 10 dni do ms.Dakujem za reakcie
aj slaba znamena tehu, si tehotna 😉
jednoznačne si tehu 🙂 blahoželám.
tolko,kolko tam je farbiva a tvojho HCG
blahoželám 🙂 určite si tehotná" ja som čiarku nemala - ale tehotná som bola: test som si robila príliš skoro, lebo ma chytili tehotenské nevoľnosti a podobné sprievodné javy, ale keď už som ms nedostala, tak čiarka už bola rovnako silná ako tá kontrolná 🙂
@spln skus si spravit o 2 dni a uvidis 😉 (ja som mala presne takuto istu) gratulujem drzkajte sa 😎
si tehotna 😀 Gratulujeeeeeeem.. nam sa stale nedari takze tes sa 😀
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
pocita 🙂 vyzera to na tehu 🙂 ja som mala aj slabsie a kazdy den rastli na intenzite...