Ahojte mamičky. Prišla som si k vám po radu. Od posledného pohlavného styku prešiel mesiac a ja som začala na sebe pozorovať zmeny. Chcem sa opýtať či čiarka na tehotenskom teste by mala byť už silnejšia alebo ešte slabo badateľná. Nemám možnosť ísť teraz ku gynekologičke tak sa obraciam na tehotenský test. Má byť teda čiarka silná alebo slabá ešte?
Po mesiaci by už mala byť čiarka dobre viditeľná, samozrejme, ak si tehotná. Ak ju treba hľadať lupou a radiť sa s inými, či tiež vidia "ducha", tak tam pravdepodobne žiadna nie je.
@maria898 menzes som dostala asi týždeň potom. Ale len 3 dňový. A tento mesiac mi menzes už neprišiel
@paradnica23 Ale veď si urob test a uvidíš.
@evita_g robila som si včera a čiarku som ledva ledva videla neviem či som len premocila test alebo tam tá čiarka je
@paradnica23 Podľa mňa nie si tehotná. Po mesiaci od styku by mala byť čiarka dobre viditeľná.
@paradnica23 Alebo skús ešte jeden test.
Aj 3dnova menstruacia je menstruacia. Ja som mala den pred meskanim dve hrube kolajnice. Na tvojom teste zial nic nevidim. Urob si dalsi test o 2dni z ranneho mocu a uvidis .
3 dní je ms... Čiže teraz ti koľko mešká?
@paradnica23 tehotna nie si. Ciarka ma byt tam, kde som ti to vyznacila. Je to to najbelsie miesto na tvojom teste. A ta ciarka, ktoru tam vidis je len pravy okraj "kanalika", ktory sa isto po chvili rozplynul. 🙂
@zuzi0911 po styku mi menzes prišiel 3 dňový. Tento mesiac mi meškajú už 2 týždne a 1 deň
@paradnica23 druha ciarka na tehu teste ma silu podla toho, kolko sa vytvorilo tehu hormonu - HCG.
slaba ciarka, ci duch sa zacina objavovat u neiktorych pomerne skoro, no zrhuba tak po 7-14dnoch po oplodneni. to je dost individualne, lebo aj referencne hodnoty tohoto hormonu v krvi maju fakt siroke rozmedie a to koli tomu, ze u niektorych zien su hodnoty hned vysoke, u inych sa spusta tvorba pozvolna. potom sa ciarka zosiluje kazdym dnom. uz 3t od oplodnenia by mala byt urcite rovnako silna ako ta kontrolna.
ak si mesiac, ci viac ako mesiac po moznom oplodneni, uz by to teda malo byt na teste jasne - 2 rovnako silne ciary
@paradnica23 zajtra si urob este jeden test.
@paradnica23 skús zajtra ďalší test ...mohla si mať posunutú ovulaciu
Píšeš ze si mesiac po styku, ale podstatnejšie n'a otehotnenie je to ci si mala aj ovuláciu, nielen styk. A test je negativny
@paradnica23 si mesiac po styku? To by uz na teste boli 2silne ciarky, aj keby si mala ovulaciu posunutu.
Len nerozumiem tym tvojim vypoctom... Tyzden po styku ti prisla ms a dalsia ti teraz meska 2tyzdne? To vobec nesedi casovo. Aky dlhy cyklus mavas?
@mikasz nemám pravidelný cyklus totižto. Už keď som mala styk tak mi meškali 4 dni.
Sprav si digitálny test clearblue a ten ti ukáže určite či si si alebo nie. Neviem ale ja tam vidím čiarku. Mne pri prvom nevyšiel test 2, mesiace teraz pri druhom som mala čiarku 2 týždne po oplodnení a keď som si chcela byť 100% istá spravila som si ten digitálny
@paradnica23 ak by si teda aj tehu bola,a le urcite nie mesiac, ak by si mala zaciatok tehu a takto slabo pozitivn test, tak mozes byt tehu max, 2t., nie mesiac
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@paradnica23 ak si mesiac od poslesnwho styku a menzes si nedostala tak urcite by mala byt doat silna a nemusela by si ju nijak hladat.