Aká je šanca, že som tehotná?

4lubica
19. apr 2023

Ahojte, ja už podľa mňa myslím na hlúposti a nie je možné, aby som bola tehotná, ale aj tak mám hlúpe myslienky tak sa obraciam sem.
20.3. sme mali chránený pohlavný styk, plus priateľ hovorí, že pred vyvrcholením vytiahol lenže bol to môj prvý pohlavný styk takže v strese som si ešte zobrala tabletku po keďže naozaj byt tehotná nemôžem. Menštruáciu som mala 29.3. Stále som mala také divne pocity alebo aj naliate prsia, bolesť krížov, nevoľnosť ale nikdy som nezvracala, občas bolesť vaječníka a narástlo mi brucho tak som si urobila 12.4. test, ktorý bol negatívny. Čo boli v podstate 3 týždni od styku. Ja mám stále také príznaky ako som písala vyššie. Menštruáciu mám dostať 24.4. Je teda naozaj nereálne, že by som ja bola tehotná a všetky tieto príznaky sú len nežiadúce účinky tabletky po aj po mesiaci? Ďakujem

ameema
19. apr 2023

@4lubica tableta po ti môže cyklus rozhádzať aj na niekoľko mesiacov...
Tehotná určite nebudeš, skôr si myslím že sa priveľmi sleduješ a tým pádom máš zrazu všetky príznaky sveta.
Ako dobre mienenu radu... Opatrne s tabletkami po... Naozaj to vie nepekne rozhádzať cyklus a všetko okolo

4lubica
autor
19. apr 2023

@ameema ďakujem krásne za odpoved. Takže z tých naliatych pŕs, krížov, únavy, atď.. nemusím byť v strese a môže to byt dôsledok tej tabletky aj po mesiaci?

4lubica
autor
19. apr 2023

@4lubica plus aby som sa doplnila, bola som na preventívnej prehliadke akurát včera u gynekologičky a všetko v poriadku, keby aj náhodou som tak ona to zistí aj pri bežnej prehliadke však?

vava_1994
19. apr 2023

@4lubica samozrejme, ale určite niesi

vava_1994
19. apr 2023

Kamoška mala po tabletke po taky rozhádzany cyklus, že mala 3 menštruácie po nej za mesiac a upravilo sa jej to tak po trištvrte roku

syslik81
19. apr 2023

ta tabletka je chemicke svinstvo takze ti to telo rozhadze riadne aj na niekolko mesiacov plus stres ... ukludni sa a radsej si daj predpisat antikoncepciu plus k tomu aj kondom nech si si double ista ...

januska12323
19. apr 2023

Po každom sexe si chceš dávať tabletku po?

4lubica
autor
19. apr 2023

@januska12323 presne som čakala aj takéto odpovede😊 nie, nechcem si po každom davat tabletku po, ale bol môj prvý a vystresovala som sa a určite nie som jediná na svete, ktorá bola v strese po svojom prvom sexe. 😊

power_of_now
19. apr 2023

Nie si tehotna.

jj298
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
beata_k
19. apr 2023

@4lubica Nepotesim ta. Ja som nemala ziadne tebou spiminane priznaky ked som bola tehotna 😃 Na priznaky sa nespoliehaj.

4lubica
autor
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
floki1994
19. apr 2023

@4lubica tehotna urcite nie si ved si mala aj MS ...takto si rozhadzat telo tabletkou po 🙈🙈🙈 hlavne nepanikar ked ti teraz nepride MS lebo sa to kludne moze stat...tie tabletky su cisty bordel...a fakt si daj predpisat antiku alebo nesexuj lebo budes panikarit pravidelne 😅

4lubica
autor
19. apr 2023

@floki1994 ďakujem baby. Ja som hrozný stresmen🤦🏼‍♀️.. vždy som povedala že antiku si nedám lebo to proste nechcem, ale začínam nad tým vážne uvažovať lebo to keby mám toto zažívať stále🤦🏼‍♀️

floki1994
19. apr 2023

@4lubica chapem, ja som antiku nemohla kvoli chorej krvi..takze sme s partnerom (teraz uz manzelom) fungovali len s kondomom..ale tak my sme mali jasno v tom ze ak by sa nieco stalo ziadne tabletky po do seba pchat nebudem a bude babatko...nejaka ta zodpovednost k sexu patri...ale ked mozes tak si ju nasad radsej ;)

4lubica
autor
19. apr 2023

@floki1994 mám trombocytopeniu, aj kvôli tomu som nechcela, ale myslím, že keby chcem tak na toto môžem. Ja úplne chápem, že zodpovednosť k tomu patri, to je jasne🙈

hsjdudhdbd
19. apr 2023

@4lubica nieje mozne byt tehotna ˇˇmˇˇˇˇ a dalsia vec prvy krat no tak mas stres neboj 😁po dvoch rokoch risknes aj bez ochrany a nebudes tiesit 😁

4lubica
autor
19. apr 2023

@hsjdudhdbd toto som asi potrebovala počuť, vdaka 🙏🏼❤️

lalenka33
19. apr 2023

@4lubica antikoncepciu nechceš, ale dáš si do seba tablatku po, čo je 100x horšie svinstvo. Toto nikdy nepochopím a stojí toľko, čo 3 mesačné balenie antikoncepcie. Tvoj gynekolôg ti určite odporučí vhodnú antikoncepciu. Ked nechceš tabletky taký Nuvaring krúžok je super voľba. Prípadne Pharmatex a kondóm. A nie, tehotná byť na 1000% nemôžeš. Tvoje akože príznaky sú len pozorovanie , stres a tabletka po. Každá jedna žena, ktorá sa tu snaží otehotnieť má každý mesiac príznaky a ducha na teste aj keď tehotné niesú. To je to sledovanie a namýšlanie.

any_soj
20. apr 2023

@4lubica ja viem, že to neriešiš, tak prepáč, že mimo témy, ale to je taká škoda takto prežívať sex... Ten je pre mňa niečím krásnym, vzájomným darovaním sa, v úcte, láske, pocite absolútneho bezpečia.

4lubica
autor
20. apr 2023

@any_soj podľa mňa preto, že bol prvý🫣

any_soj
21. apr 2023

@4lubica podľa mňa to skôr závisí od okolností a vzťahu v akom to je 🙂 môj prvý a aj ďalšie boli v atmosfére bezpečia, istoty. Hoci sme nechceli hneď babčo, aspoň rok pockat, nech si kus užijeme jeden druhého. Napriek tomu v slobode, bez strachu. Ale teda okolnosti boli, že som si bola istá, že tento muž ma skutočne miluje (čiže chce moje dobro aj keby ho to niečo malo stáť, nielen mu je dobre so mnou). Hej, je mi jasné, že takto (po svadbe) to väčšina ľudí nerieši 🙂 Ale vždy mi to príde ľúto pri takomto príspevku, že veď dokelu to je taká škoda takto okresaný sex, nie v plnosti toho, čím je. Keby som si roky zvykla, že je takýto, už potom by mi ani nenapadlo, že vlastne môže byť iný.

kristina14
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
vava_1994
23. apr 2023

@kristina14 v tej aplikacii podla mojho gynekologa vobec dobre nevypisuje plodne dni, musis si to nadstavit a uz vobec tomu nedôverovať…ja to mám len ako upozornenie na antiku

kristina14
23. apr 2023

@vava_1994 ako sa to nadstavuje ?

kristina14
23. apr 2023

@vava_1994 ja som o tom čítala a že pri 28dnovom cykle vychádzajú plodné dni na 14den. Ja mám podľa tohoto kalendára 30dnovy cyklus takže cca vtedy vychádzajú na 11 deň a to ukazuje teda správne.

floki1994
23. apr 2023

@kristina14 to sa naozaj spolieha jedna dospela rozumna zena na taketo apky? 🙈 pane boze zahod to do kosa...pocas MS je mala sanca ale ak bol nechraneny styk sanca je vzdy...spoluziacka na strednej takto otehotnela pocas MS a nechcela ani tomu verit a to ma 16 rokov 🙈

vava_1994
23. apr 2023

@kristina14 kazda to má inak..mna gynekolog vysmial že vobec nemam plodne dni tak ako to v apke ukazuje takže to že ti to tam ukaže samé je len odrb lebo to tam automaticky tak dáva..a snad hadam sama vieš kedy maš ovuláciu..

vava_1994
23. apr 2023

@kristina14 normálne v nadstaveniach ako všetko vždy

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre