Aká je šanca, že som tehotná?

matulinuska
30. dec 2013

MS meska dnes uz 11.den,nafucane brusko,bolest hlavy a aj hnacka,ktora uz nastastie presla. Pri prvej dcere som nemala priznaky ziadne takze to neviem posudit :/ S priatelom sme mali nechraneny styk presne v case plodnych dni,ale neurobil sa do mna. Testy negativne a kedze su sviatky tak mi ani lekarka neordinuje najskor az o 10 dni. Dakujem za kazdy nazor 🙂

bajana
30. dec 2013

Tato otazka je dost zbytocna,pretoze odpoved na nu ti neda nikto...tehotna byt mozes aj nemusis,len bud trpezliva a skusaj dalej testovat...

kalea
30. dec 2013

Samozrejme, s istotou môže na túto otázku odpovedať iba lekár, ale keďže je test negatívny, verila by som mu.

danulicek
30. dec 2013

sanca je 50:50. ak vas nechraneny styk skoncil tak, ako si napisala, tak skor by som povedala, ze pravdepodobnost tehotenstva je vsak ovela nizsia. menzes moze meskat zo zdravotnych dovodov - najma po liekoch, zvysenom prisune vitaminu C alebo pri nadche, chripke a pod. aspon u mna to tak vzdy byva 🙂

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre