Ahojte, pôrod som mala 27.6. Kojila som 2 mesiace. Menzes stále nemám 🙄... Sex sme mali po šestonedelí. Test som si robila minulý týždeň a vyšiel negatívny. Je tu nejaká, ktorá otehotnela po šestonedelí a nemala vôbec menzes?
@luciabasistova sesterka tak otehotnela, a cudovala sa co jej rastie brucho 😂
@luciabasistova Takych zien je plno. Pred menstruaciou predsa prebehne ovulacia, cize ty mozes vystihnut ovulaciu a prva menstruacia po porode uz ani nepride.
Neviem teraz sice ci otehotniet chces, ci praveze nechces. Pretoze pises ze sex po sestonedeli, cize niekedy v polke augusta cca. Cize od sexu presiel mesiac a pol, keby si vtedy otehotnela, tak test ti to uz davno ukaze.
Ja som napr dostala ms az 17 mesiacov po porode... Ale predtym som mala ovu, ktoru som riadne citila...
@luciabasistova svokre sa narodil moj muz po 11mes.od prveho porodu... nemat menzes neznamena, ze neotehotnies. ked neolanujes druhe tehotenstvo, treba sa chranit
Ja. Ja. Jaaa. :D Ale nieco ako ms som mala..ale predpokladala som,ze je to k sestonedeliu. :D Takze mame medzi detmi rocny rozdiel. xD
@klip0 moja suseda to zistila v 4 m a doma 2 deti🙂
@luciabasistova šanca je vždy...a veľa ženám sa to stane často tu čítam aj ako si myslia, že počas kojenia sa to nemôže stať🙂
@luciabasistova ja som dostala prvý až 15 mesiacov po pôrode
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@luciabasistova menzes nemusis mat ked kojis a otehotnies v poho aj v sestonedeli 🥴