Aká je šanca otehotnieť na prvýkrát?

22. feb 2021

Dobrý deň chcela by som sa vás opýtať. Aká je šanca otehotnieť na prvý krát, máte s tým niektorá skúsenosti ? A koľko dní/týždňov od styku ste si robili test a mali príznaky ?

babovka2321
22. feb 2021

Ja sice nie, ale kamoska otehotnela 2x na prvu supu (1 nechraneny styk), takze nemozne to nie je 🙂

denden77
22. feb 2021

priznaky ziadne, test pozitivny na 5ty den meskania MS

lienocka2808
22. feb 2021

ja som 2x otehotnela na 1x. Druhy krat som par dni po styku vedela, ze som tehotna. Otehotnela som niekedy medzi 6-10.1. a 13.1. som sa vracala lietadlom na svk, a to som si uz bola uplne ista, ze som v tom, uz som cakala len na test, ktory mi druhu palicku ukazal 4 dni pred menzesom.

autor
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
pukanec123
22. feb 2021

Ja som 2x otehotnela na prvý krát, druhý krát to ale nedopadlo dobre. Tretí krát na druhý cyklus 😊 je to veľmi individuálne

mishach
22. feb 2021

2x na prvy pokus. Test som robila keď dva dni meškalo.

c_est_la_vie
22. feb 2021

Vždy som otehotnela na prvý šup ( 4 krát), ale len raz z toho bolo zdravé tehotenstvo.

alexandra2468
22. feb 2021

Ja tiez na prvy krat. Test som spravila az v den meskajucej ms a bol pozitivny uz.
A priznaky take iste ako pms 😃

kamagma
22. feb 2021

Obidve na prvy pokus,test cca po 13DPO

staskast
22. feb 2021

Prvé tehotenstvo sme to skúsili raz a bolo. Toto ďalšie sme skúšali cely mesiac a bolo. V druhom prípade teda neviem či to bolo na prvý sup 😀

laila18
22. feb 2021

Na prvý cyklus obe deti.

elizabet173
22. feb 2021

Ja som pred rokmi otehotnela na prvy krat. Manzel vtedy chodil na tyzdnovky, tak to viem bezpecne. Ale netusila som, ze som tehotna, lebo som dostala menzes. Takze priznaky ziadne, az ked mi zacalo byvat zle, tak mi zacalo svitat 🙂

hederamonstera
22. feb 2021

sanca tam je, sice nizsia ale je. Takto ked ti tu budu vypisovat len tie, co to dali na prvu supu, tak budes mat pocit, ze je to normalne.

petamich
22. feb 2021

otehotnela som 3x na prvykrat, zial 2x to skoncilo neuspesne, teraz prave prebieha ten 3x, kazdopadne u nas to vyslo 3x z 3x
ale minimalne zo svojho okolia si fakt nemyslim, ze je to standard a cesta k drobcovi u nas napokon dlho trvala, po kazdom pauza, potom obiehat lekarov
test som si robila 2x v case ocakavanej MS, 3x 5 dni pred, kedze si od pozitivneho testu picham fraxiparine

elizabet173
22. feb 2021

@hederamonstera ved hadam chape, ze je to individualne, aj tu jej pisu, ze to nemusi vzdy dopadnut dobre. My sme sa tiez snazili o druhe dva roky a nakoniec to aj tak dopadlo zle. Je to mozne otehotniet na prvy sup, no nie vzdy a nie u kazdej zeny

hederamonstera
22. feb 2021

@elizabet173 chapat moze ale pocit moze mat iny, tak na to len upozornujem 🙂

simsalabim
22. feb 2021

Ja oba razy na 1x...

elizabet173
22. feb 2021

@hederamonstera Ved ano, ked tu niektore robia testy pomaly tyzden pred menzes a robia si zbytocne nadeje

cookie29
22. feb 2021

@elizabet173 no tomu never... bohuzial 🙂 ked vidis kolke vypisuju, ze sa snazia UZ dva-tri mesiace a nedari sa atd 🙂 Ludia maju tendenciu pocut len to co chcu a velmi casto...

pininka1
22. feb 2021

Roky si sledujem ovulaciu, trikrat na prvy sup som bola tehu, z toho hned to prve bol potrat. Iba pri druhom synovi sme sa snazili tri mesiace. A test som si robila stale este nez mi meskali a vzdy uz ukazal.

elizabet173
22. feb 2021

@cookie29 mas pravdu, cely cas su v strese a potom su zbytocne sklamane.

pininka1
22. feb 2021

@elizabet173 kazde telo je ine, mne vzdy ukazalo uz pred tym ako mi meskali. Ked je raz citlivy test a je tam napisane ze mozes testovat uz 5 dni od styku, to znamena ze zjavne to niekto aj vyskusal a ukazalo mu pravdu. Ja si roky sledujem ovulaciu a viem presne kedy ju mam, mnozstvo bab to ale nerobi, a potom tazko testovat po niecom co nastalo ktovie kedy.

lulu0123
22. feb 2021

Ja 4krat na prvy sup.Raz to nedopadlo dobre.A test som si robila vzdy po tom,ako mi meskala menstr.

monikamama
22. feb 2021

Ja 3x na prvy krat 🙂

iwuska10
22. feb 2021

ja som 2 krat otehotnela "na supu"

veronikajancokova
22. feb 2021

Nám to trvalo 8 mesiacov po kým sa nám podarilo.

eko22
22. feb 2021

Ja som oethotnela ani neviem ako, dokonca s ochranou 😂 keď to má prísť tak to skrátka príde 🙂

kataina
22. feb 2021

ja som dokonca ani nesexovala, ešte som panna a mam 3 deti 😅

anett63
22. feb 2021

Ja som otehotnela hneď ako sme sa rozhodli, že chceme bábätko a vyšlo mi to takto tri krát, ze hneď sa podarilo. Avšak prve tehotenstvo skončilo tragicky vo vysokom štádiu. Odvtedy mam rizikové tehotenstva, som na pn, často oddychujem. Každé telo je iné, nie je dobre sa spoliehať, že chcem to hneď na prvy krat. Kazdy jeden krát ma to prekvapilo, pretože sme sa išli snažiť s tým, ze to môže trvať niekoľko mesiacov. A pri každom snažení (okrem druhého pokusu kedy som bola po prvom tehotenstve zle psychicky i fyzicky) som sa snazila si zamestnať telo i hlavu (cvicila som, prerabali sme dom, pracovala v zahrade, citala knihy) a myslím, ze mi to veľmi pomohlo. Test som si robila az 1,5 týždňa po chýbajúcej menstruacii, nikdy som si nerobila ovulacne testy, len som si vypočítala orientačne kedy bufem mat ovuláciu. Drzim ti palce.

autor
22. feb 2021

Ďakujem za každú jednu odpoveď 😊 áno viem že je to u každej individuálne len ma zaujimalo koľké s tým máte skúsenosť, pretože sme včera spolu s priateľom spali počas mojich plodných dní bez ochrany a pozor sme si nedávali chceli sme to nechať na náhodu, že ak sa podarí budeme sa tešiť a ak nie tak sa nič nedeje nič nám neujde.

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre