Aká je šanca na otehotnenie 8.den cyklu pri 25-28 dnovom cykle, keď len pár krát vnikol bez ochrany? Neuvedomila som si to lebo to.bolo po velmi dlhom čase a keď som sa asi po minúte spamätala tak som skoro dostala infarkt, lebo už deti mám a viac nechcem...ach nie nestálo mi to za to nemusíte sa ma ani pýtať, od včera mam nonstop stres...
Šanca, že spermie prežijú pár dní a počkajú na ovuláciu by mohla byť. Ale keď len párkrát vnikol.
Vieš,kedy si otehotnela u svojich detí?
Sanca je. Ak bude coskoro (o par dni) ovulacia, co je mozne pri tychto vypoctoch.
Ach je mi nanič...deti sa nám podarili v podstate na prvý krát...neviem ci nebude zajtra neskoro na tbl po aspoň po 48 hod...
Ked len párkrát vnikol, tak sanca je malá.
Nestresuj.
Myslela som,či vieš,ktorý deň cyklu si počala.
Spermie málokedy prežijú toľko dní. Závisí od prostredia pošvy. Od priateľského hlienu ženy.Častokrát vydržia pohyblivé len pár hodín.
Ale v tvojom prípade, keď párkrát vnikol, tak je fakt malá šanca.
mala, ale je
Ďakujem vám za vaše názory...a dali by ste si na mojom mieste ešte tabletku po?
ja nie, ale iba v pripade, ze "to islo inde" kebyze nevie, tak ano
Pokiaľ sa neurobil dnu, tak sa nemáš v podstate čoho báť 🤷 s manželom nepoužívame žiadnu ochranu, ideme prerušovaný už 19rokov a máme 3 deti, ktoré sme chceli a plánovali 😀 (tiež sa podarili na prvý a druhý šup) takže si nemyslím, že by si sa mala stresovať,ak nedošlo k vyvrcholeniu
Neurobil sa do mňa, ja si na jednej strane hovorím ze fakt šanca minimálna, ale potom mi naskocia v hlave tie kvapôčky lásky ze co ak, potom ze však teda radšej tabletku ešte ale zas nechcem to dávať do seba, resp.jedine po takom som raz dala ze praskol kondóm, ale toto mi nepríde také vážne,ale keby som otehotnela fakt rak to už by bolo velmi vážne dokelu..už normálne asi bude dokonca života v celibate radšej ako toto zažívať
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Veľká. Ovulaciu môžeš mať uz na 10dc a spermie prežijú 3-5 dni. Ale pokiaľ sa fo teba nespravil tak nízka.