Aká je šanca otehotnenia?

11. máj 2023

Aka je šanca otehotnenia 7 dni pred očakávanou ms? Zrejme mám akurát pmsyndróm lebo uz asi 3dni ma bolia vaječníky, kríže a mam nafúknuté brucho. Muz si nedal pozor včera,mam týždeň do menštruácie cca. Je tam šanca?

isadoraisa
11. máj 2023

ak bola ovulacia, tak ano

anjelicek26
11. máj 2023

Tak bolestive vajecniky moze byt aj ovulacia, ze ano... sanca je VZDY, aj ked samozrejme pri pravidelnom cykle nizka... moj syn je dva dni pred MS zarobeny, takze tak, ja radsej cusim 😂

selena_luna
11. máj 2023

Sanca je vzdy pri nechranenom sexe.
Ani jedna z nas nema vestecku gulu a nevieme ani aky mas cyklus. Musis pockat ci pride ms. Nic ine.

autor
11. máj 2023

@isadoraisa ja viem že tahavy výtok som mala niekedy v strede cyklu,to bola asi ovulácia.teraz sa cítim rovnako ubolene ale nemam taky výtok bude to skôr pms.

beata_k
11. máj 2023

Tak, ak si presvedcena, ze je to pms, tak co ti mame napisat? Nie, nebudes tehotna.

janetinka27
11. máj 2023

ahoj, ak si mala uz v tomto cykle ovu, tak sanca je takmer ziadna. alebo ziadna. ale ak nemas istotu, ze ovu uz v cykle bola, tak tam sanca je. ak mas pravidelny cyklus, tak ta sanca je o to mensia.

joesvk
11. máj 2023

Ak bola určite ovulácia pred viac ako 3 dňami, tak žiadna šanca.

zmrzlinka2021
11. máj 2023

Takmer ziadna sanca.

Otehotniet mozes jedine pri ovulacii, a kedze spermie ziju dlhsie, tak ak si mala cca 3 dni sex pre ovukou, tak z tych spermii mozes otehotniet. Ak v ziadnom pripade nechces byt tehotna, tak aj 5 dni pred ovulkou sa treba chranit.

daduska6199
11. máj 2023

Ja som teraz tak otehotnela 🤷‍♀️😁 ja mám nepravidelný cyklus

autor
11. máj 2023

Ďakujem,mam pocit mokra v nohavičkách a vaječníky bolia, tak neviem. Výtok taky ťažký , hustý.. alebo žiadny a iba pocit mokra. Netuším ci je to pms ale myslím ze hej

daduska6199
12. máj 2023

Už len týždeň vydržať a urobiť test 😊

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre