Ahojte užívam antikoncepciu, mám 7 dňovu pauzu a prišla mi menštruácia taká ako obvykle, nie je to špinenie ani nič. Sex bol posledný prerušovaný 16.7. Na teste včera nebolo nič. Dnes ráno som dostala ms. Problém nastáva že miestami mám pocit plného žalúdka ale inak vôbec nič. Vyšli mi ale zvýšené pečeňové testy čiže ak o mesiac neklesnú tak vysádzam antikoncepciu. Moja otázka znie či je možné že som tehotná alebo to môže spôsobovať stres ktorý teraz prežívam kvôli tým testom?
@petamich ďakujem, bude to asi stres
@petamich zeby stale ta ista sa pytala?
Áno pýtam sa to ja pretože mi nejde do hlavy ten žalúdok. Viem že to môže byť z čohokoľvek a aký je prežívam stres tak sa ani nečudujem len mám uzkostnú poruchu a čítam hoc čo
tazky zaludok naozaj nie je priznak tehotenstva, hlavne u tych, ktori sa chrania a menstruacia sa dostavila 🙂 uprimne nerozumiem, preco ti to vobec napadlo, ze mozes byt tehotna
Uz zase?
Prestan sexovat
@petamich vďaka, som asi paranoidna keďže som čítala že ženy boli tehotne aj napriek HAK a menštruácii. Ale tak dnes mi bol zistený nejaký vírus a mám brať antibiotiká tak to možno môže byť aj z toho
@petamich inak napadlo mi to práve kvôli tej nevoľnosti. A keďže mám tendenciu čítať rôzne príspevky kde trvdia že test bol negatívny a boli tehotne tak som si to zobrala do hlavy aj ja
nie, ak ju berieš tak ako máš, nie si tehotná.
Napísala som vlastnú tému a stále mi zbytočne píšete, že som chorá. Ja nie som autorkou týchto tém
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
nie nie si tehotna, beries antikoncepciu a prisla ti menstruacia 🤷♀️