Ahojte mám otázku takú blbu ale strašne ma to zaujíma mala som nechráneny styk ale podotýkam že sa nespravil do mňa a to viem na 1000% pred tým ako ideme spolu spať mu to robím rukou alebo ústami aby to slo ptm mame pohlavný styk a potom sa urobí väčšinou na chrbát alebo brucho 🙂 a hneď sa ide osprchovať a keď tak až potom dáme druhé kolo po sprche 🙂 aká je prosím vás šanca na otehotnenie ? Keďže správame spolu 3 roky a nič ale aj tak ma zaujíma že či sa to niekomu takto prihodilo keďže nejdeme po sebe hneď ale až po sprche
No dôležité je okrem sprchy to, či sa vymocil... Lebo aj keď sa umyje tak nejaké tie spermie dnu zostanú a pri opakovanom sexe môžu bodovať 😉
Myslím ze takých detičiek po svete beha neúrekom...
@lentilka78 presne tak by som to zhrnula. 2hé kolo je nebezpečnejšie s predejakulatom ako to prvé 🫠 treba si reálne dávať pozor, prerušovanie je slaba antikoncepcia
Bez ochrany sme fungovali cca 4 roky a keď sme chceli bábo celý rok sa nedarilo.... Ale je to individuálne
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
50 na 50 😁
Existuje niečo také ako predejakulát a aj také niečo že aj keď sa muž spraví tak potom z neho môžu ešte nejake výlučky ísť von.. aj po sprche