ahojte s priateľkou sme mali včera pohlavný styk a mala menštruáciu, no použili sme kondóm... a myslím že som sa do nej nespravil ( už dvakrát som si to v ten deň urobil sám) lenže ked sme dali kondóm dole zvnútra bol biely ale domnievame sa či to nemohli byť iba kvapôčky lásky... bol to prvý deň menštruácie a dostala to o týždeň skôr ako normálne... aká je šanca že by mohla otehotnieť? navyše je šanca že počas toho praskol kondóm, no napustili sme ho potom vodou a len jemne z neho kvapkalo aj keď bol plný, nie sme si istý v tomto sme začiatočníci.... prosím o radu
Nesexujte
@drake258 kolko mate rokov?
100% antikoncepcia je nesexovat, takže uvidíte o mesiac, ale podľa mňa šanca je miziva.
kedy uz zacne skola, aby sa prestali deti nudit? 😒
Ak ste mali ochranu a dostala tvoja priateľka menštruáciu, tak tehotná by nemala byť. A keď sa tak bojíte, tak fakt radšej nesexujte
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
navyše potom keď bola na wc vycikala vraj niečo biele a nevieme či to môže byť hlien alebo semeno...