Aká je šanca ze môžem byť tehotná lebo jedno dieťa mam a druhe nechcem neviem si to predstaviť od kedy sa nám narodil mali ma 11 m. tak to robíme s kondómom lenže stala sa taka vec ze menzes mi meskal 3 týždne tak som si spravila test bol plne pozitívny ni aké duchovia a podobne blbosti niesom zaľúbená do lovenia duchov normálne dve čiarky tak boli sme prekvapení ze ako sa to mohla stať keď vždy pred a po kondóm kontrolujeme tak boli sme v šoku večer sme sa z mužom milovali a on ze on dnes kondóm nepoužije ale ja som mu povedala ze nech ho použije lebo necítim sa tehotná som si istá no a ránoo 4. idem na záchod utrela som sa bola som od krvy tak spravila som si test a bol negativny takže bola som si istá ze ten pozitívny bol falošný lebo som normálne dostala menzes ktorý trval normálne 4 dni ale otázka je je šanca otehotnieť keď muž sa domna urobil v ten deň keď som dostala menzes lebo z malim som tak otehotnela pocas menstruacie je tu niektora ktorá to mala podobne
@egonsk ne nekojím ani som nekojila
No ak máš menštruáciu a použili ste aj naposledy kondóm tak tehotná by si byť nemala...
@adulka07 ne nemali sme kondom on sa domna urobil a o 4 hodki na to menzes
@egonsk prosim ta, nic v zlom, ale radsej v takychto temach nerad, ked nevies. nie je pravda, co pises.
autorka, ak si dostala menstr. a test bol negat, nemala by si byt tehotna. chrante sa dalej a preistotu si urob test o 2t.
@mrkvicka060 precitaj si to ešte raz a pochopíš ja som prišla menštruáciu mi meškala 3 týždne spravila som si test a bol pozitívny v ten deň sme z mužom mali sex normálne sa domna urobil bez ochrany kedze bol test pozitívny ráno som šla na záchod a bola som od krvy tak spravila som si test a bol negattivny ešte deň v pred bol pozitívny takže bol falošný som si istá ale moja otázka bola ci môžem bit tehotná teraz keď sa muž domna spravil v deň menstruacie
No teoreticky mozes otehotniet aj cez menzes. Ak sa bojis kup si zajtra tabletku PO. n
@erickatt no neviem menštruácia bola 4.2 do 8.2 a on sa domna urobil 4.2
Nemyslím si,ze by si z tohto styku otehotnela
@7kikuska7 no preto sa pýtam lebo z malim som otehotnela pocas menstruacie
Urob si zas test a porad sa s lekárom o nejakej inej forme antikoncepcie
@egonsk chlape, chlape.... Taku koninu trepnut...
@diaalex o akom kojeni sa tu rieši ja nebojím a nikdy som ani nekojila
Menzes meskal, test bol pozitivny, prisiel menzes, zarodok odisiel s nim. Aj ked do toho vstupuje zahada menom pouzivali sme kondom. Otazka je v akom rozpati si si robila testy.
Ako všetkému rozumiem len tomu nie, že prečo ste sa teraz nechránili. Pointa toho celého mi ušla prepáč a čo chceš vedieť či si otehu počas mm? Cez mm sa dá otehotnieť je to možno menej pravdepodobné, ale nieje to nereálne. A ty musíš vedieť kedy ovuluješ
@diaalex no tak sa nediv ked to bezne pisu na weboch a aj ucinnost pri riadnom kojeni je pomerne slusna ;)
napriklad: https://www.adiel.sk/clanky-a-rady/je-dojcenie-...
... ale uznavam, ze po takych 3 mesiacoch najneskor je lepsie zvolit antikoncepciu vhodnu radsej ;)
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
ak kojis prqvidelne, tak by si mala byt prirodzene chranena...