Aká je pravdepodobnosť, že som tehotná?

adka5671
9. dec 2020

Ahojte baby viem je to jedná z najotrepanejších tém tuto ale mám jednu otázku. Mala som už 3x menštruáciu od posledného pohlavného styku a aj som si robila 2x test, vyšiel negatívny, ale mám už nejaký ten čas taký divný pocit v podbrušku, také pohyby alebo čo to je, pravdepodobne čreva. Taktiež ma začali bolieť križe. Je nejaka šanca alebo je to celé len psychika?
Ďakujem

adka5671
autor
9. dec 2020

@adka5671 ešte posledný styk bol 19.9

anicka182
9. dec 2020

Mám znamu, v auguste splodili dieta a vynechala jej az decembrova menštruácia, tymto ti nechcem davat falosnu nadej, len to chcem povedat ze nic nieje nemozne :D

adka5671
autor
9. dec 2020

@anicka182 lenže mne vyšiel aj negatipvny test 2x, ako ja sa nesnažim o splodenie :D

andreal1
9. dec 2020

Ak si z tvojho posledneho styku otehotnela tak ti na sone ukaze uz velky plod. Prepac ale tu ti nikto neda odpoved. Uz si mohla mat 5 krat odobratu krv na hcg a spravene sono

anicka182
9. dec 2020

@adka5671 možno ti len čreva bavia z fazulacky :D a krize bolia zo zleho matraca :D ťažko povedat, mna napr. krize neboleli keď som bola tehotna, mna vlastne nebolelo nic 🙂

adka5671
autor
9. dec 2020

@andreal1 tak tie testy vyšli negatívne a jeden som si robil tyždeň a pol dozadu

adka5671
autor
9. dec 2020

@andreal1 to by už ukázal

meluela
9. dec 2020

@adka5671 pravdepodobnost blizka nule

whatever1
10. dec 2020

@adka5671 prvé pohyby bývajú väčšinou okolo 19-22tt, ak si mala negatívne testy tak pravdepodobnosť minimálna, bol by to skôr zázrak. Povedala by som ze je to psychika, strach z možného tehotenstva. Bolesť krížov nie je hlavný príznak tehotenstva.

snazilka_bio_mamka
10. dec 2020

mala si 3 mesiace za sebou MS, mas negatívne testy, tak nemozes byt tehotna. Ak citis pohybu v bruchu, budu to plyny, črevá.

jaskolka
10. dec 2020

Keby si tehotná, tak už by ti na gynde ultrazvuk ukázal normálne plod. Plus x krát si už mohla byť tam, nechať sa vyšetrit, odobrať krv na hcg. Ale reálne na 99,9%nie si tehotná, mala, si menzes, testy si negatívne, a ze ti skvrka v bruchu a bolia kríze, má iné príčiny. Pohyby by si zase, ak by si naaaahodou bola tehotná, by si ešte nemohla cítiť. Len nechápem, prečo ak teda, si myslís, že si možno tehotná, nebola si už dávno na gynde?

simca06022011
10. dec 2020

0,001% a chod ku lekarovi. Ak su bolesti vyrazne, moze ist aj o nejaky zapal, prechladnutie...

patusikk
10. dec 2020

Myslím si, že na 100% nie si tehotná

adka5671
autor
10. dec 2020

@jaskolka dnes som bola

jaskolka
11. dec 2020

@adka5671 no a čo povedal?

adka5671
autor
11. dec 2020

@jaskolka bral mi krv ale na ultrazvuku nič nebolo, skor ho zaujimal moj pravý vaječnik

jaskolka
11. dec 2020

@adka5671 tak už hádam máš istotu, že tehotná nie si

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre