Ahoj maminky, budúce maminky.... Dnes sa mi stala taká vec som na internáte a dnes som prišla domov. Keďže s priateľom sme spolu veľmi málo hneď sme sa na seba vrhli a vôbec nám neprekážalo, že ja mám menzes... Je to tretí deň menzesu a mali sme nechránený pohlavný styk, a priateľ sa do mňa urobil. Aká je šanca, že budem v tom ? Prosím neodcudzujte ma a navravte aká som nezodpovedná, to tu neriešim a verte či nie, už som to olutovala. Ďakujem za každú radu.
Milá Paťka ak si nemala napísať niečo zmysluplné a k téme mala si si to radšej nechať v hlavičke....
@nikola1818 ano, sanca je....lebo jedno vajicko sice prasklo a to je to krvacanie...ale ine moze byt pripravene na oplodnenie...vela zien otehotnelo pocas menzesu
ach... niekedy to tu nieje normálne ... mali by sa robit psychotesty na MK ..
@nikola1818 je tam pravdepodobnost....nasa prva tak bola splodena na odporucanie lekara...
@nikola1818 tak možnosť tam je, ale pravdepodobnosť nieje nejaká extra velka. V percentach to neviem napisať, asi ti už ostane len počkať 2 tyždne a urobiť test.
tiež si myslím, že tam je malá pravdepodobnosť, závisí to od toho, či máš pravidelný cyklus. Počkaj na termín menzesu a urob si test, najspoľahlivejší je Mamatest Comfort z lekárne 🙂 ten spoľahlivo ukáže, či si alebo nie si tehotná
Ahojte prosím vás, styk som mala minulú stredu a dnes som mala slabé krvácanie, menzes som dostať nemala, môže ísť o uhniezďovanie??
Ahojte zienky,tak mna uz chyta panika,mam dvoch syncekov,mladsi ma rok a pol a este ho kojim,pocas mojich plodnych dni som mala s manzelom pohlavny styk pricom som ako vzdy pouzila antispermicidny cipok phermatex a manzel sa pozabudol a nehoda sa stala....kedze som mala strach,lebo cipky niesu ze vraj take spolahlive,po trinastich hod.som este uzila tabletku PO...no a teraz mi menzes meska asi styri dni...myslite ze by som mohla byt tehotna???asi sa z toho cakania zblaznim ☹
Dobrý deň, chcela by som sa opýtať. Mám pravidelnu ms 28 dni, poslednu ms som mala 24.2 do 1.3 ciže 6 dni. sex sme mali 2.3, chcela by som sa opýtať kedy by musela prebehnut ovulacia aby som mohla byť tehotná. kedže ovulku by som mala mať podla nejakých výpočtov 9 teho a plodné od 6teho. mohla by som byť tehu aj v takomto prípade od toho 2heho?
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Prázdniny skončili a blbé otázky sú tu stále..na to si mala myslieť, kým ste sa na seba vrhli a nie teraz 😝