Aká je pravdepodobnosť, že budem tehotná?

nikola1818
8. okt 2014

Ahoj maminky, budúce maminky.... Dnes sa mi stala taká vec som na internáte a dnes som prišla domov. Keďže s priateľom sme spolu veľmi málo hneď sme sa na seba vrhli a vôbec nám neprekážalo, že ja mám menzes... Je to tretí deň menzesu a mali sme nechránený pohlavný styk, a priateľ sa do mňa urobil. Aká je šanca, že budem v tom ? Prosím neodcudzujte ma a navravte aká som nezodpovedná, to tu neriešim a verte či nie, už som to olutovala. Ďakujem za každú radu.

patricia128
8. okt 2014

Prázdniny skončili a blbé otázky sú tu stále..na to si mala myslieť, kým ste sa na seba vrhli a nie teraz 😝

nikola1818
autor
8. okt 2014

Milá Paťka ak si nemala napísať niečo zmysluplné a k téme mala si si to radšej nechať v hlavičke....

certi
8. okt 2014

@nikola1818 ano, sanca je....lebo jedno vajicko sice prasklo a to je to krvacanie...ale ine moze byt pripravene na oplodnenie...vela zien otehotnelo pocas menzesu

aemy
8. okt 2014

ach... niekedy to tu nieje normálne ... mali by sa robit psychotesty na MK ..

katren
8. okt 2014

@nikola1818 je tam pravdepodobnost....nasa prva tak bola splodena na odporucanie lekara...

certi
8. okt 2014

@katren no prosim...

vejula
8. okt 2014

@nikola1818 tak možnosť tam je, ale pravdepodobnosť nieje nejaká extra velka. V percentach to neviem napisať, asi ti už ostane len počkať 2 tyždne a urobiť test.

katkaolejka
9. okt 2014

tiež si myslím, že tam je malá pravdepodobnosť, závisí to od toho, či máš pravidelný cyklus. Počkaj na termín menzesu a urob si test, najspoľahlivejší je Mamatest Comfort z lekárne 🙂 ten spoľahlivo ukáže, či si alebo nie si tehotná

adelie538
22. okt 2014

Ahojte prosím vás, styk som mala minulú stredu a dnes som mala slabé krvácanie, menzes som dostať nemala, môže ísť o uhniezďovanie??

misskate1
24. okt 2014

@adelie538 môže

jankabublinka
9. nov 2014

Ahojte zienky,tak mna uz chyta panika,mam dvoch syncekov,mladsi ma rok a pol a este ho kojim,pocas mojich plodnych dni som mala s manzelom pohlavny styk pricom som ako vzdy pouzila antispermicidny cipok phermatex a manzel sa pozabudol a nehoda sa stala....kedze som mala strach,lebo cipky niesu ze vraj take spolahlive,po trinastich hod.som este uzila tabletku PO...no a teraz mi menzes meska asi styri dni...myslite ze by som mohla byt tehotna???asi sa z toho cakania zblaznim ☹

jamimaja
13. mar 2015

Dobrý deň, chcela by som sa opýtať. Mám pravidelnu ms 28 dni, poslednu ms som mala 24.2 do 1.3 ciže 6 dni. sex sme mali 2.3, chcela by som sa opýtať kedy by musela prebehnut ovulacia aby som mohla byť tehotná. kedže ovulku by som mala mať podla nejakých výpočtov 9 teho a plodné od 6teho. mohla by som byť tehu aj v takomto prípade od toho 2heho?

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre