Poznáte taky gen gut feeling že ste tehotné? Neviem mam pocit ze poznam svoje telo. Jedno tehu mam už za sebou. Som asi 14 dpo a testy negativne na niektorých len slabucky duch. Digitálny bfn big fat negative.
Plus som si spomenula na prve tehotenstvo. Tam to bolo tak ze, na 9dpo som mala pozitívny digitálny test lenže viem ze som 16 dpo bola na krv a hodnota bola len 55. Nakoniec to bolo prosperujuce tehotenstvo. A nejak mi to nevychádza.
@ms_green ja kojim mne cyklus chodí kadejako takže ani neviem povedať ci mešká q neviem sa tým vôbec riadiť:/
Vyrobca tusim udava hcg 25
Ja som si robila 30.den clearblue ultra vcasny (citlivost 10) a bol negativny. Potom 32.den clearblue digital (citlivost 25) a bol pozitiv. Obidvakrat prvy ranny moc
@queeny fakt ? Až tak neskor ti ukázalo?🙂
Hej.. a cyklus mam 29 den..cize ten ultravcasny akosi na mna nefungoval.. ale vyzera sa plod aj tak neudrzi :(
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Keď si 14 dpo už ti aj mešká? Lebo mne ani jedno tehu neukázali ani paličkové pred meškaním. A to tie sú citlivejšie ako digi.