Ak som dostala bolesť brucha s krvácaním,môžem byť tehotná?
A nemozes mat menstruaciu? Ved si nenapisala ziadne info, ako to mame z tejto jednej otazky vediet...?
Aj mimomaternicove tehotenstvo to môže byť.
Málo info.
Ak je to v čase ms,tak je to menštruácia. Krvácanie a bolesť brucha predsa nie je znak tehotenstva
@domka222 mala som dostať 7meho ale 3 dni mi to meškalo a stredu a piatok sme mali sex
Uplne kludne to moze byt meskajuca manstruacia. Tyzden hore dole je stale v poriadku
Tak si dostala ms,nič viac za tým nehľadaj
@domka222 nechcem ani hľadať len mi to príde kúsok divne
Čo ti príde divné? Máš rozhodený cyklus. Prečo si myslíš, že by si mala byť tehotná? Však keď si to myslíš, sprav si test a uvidíš, že bude negatívny
@domka222 myslím si to len pre to že mám zdurene prsné dvorce a bradavky
To by telo ano nezaznamenalo, že si tehotná,keď v stredu a v piatok ste mali sex
@vikisisi prešlo 5 dní je možné že by som bola v tom aj ked mám krvácanie?
Je to málo pravdepodobné a príznaky určite nie sú z tehotenstva ale menštruácia
Ak si mala styk iba pred 5 dňami tak určite nie si tehotná. Ak máš pochybnosti urob si test, daj zobrať krv bez toho ti to nikto nepovie, prípadne skús osloviť vešticu len to bude stále 50 na 50
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
to ti asi takto nikto na dialku bez vysetrenia nepovie.., treba skocit za lekarom, nech sa na teba pozrie