Ak by som bola tehotná, ukázal by to už test?

1. okt 2023

Cyklus mávam dosť pravidelný a presný, len občas počas choroby mi vie týždeň meškať, možno raz v roku.
Posledná menštruácia mi začala 31.8. Asi 10.09. sme spravili úplnú blbosť, z ktorej je podľa mňa 0.00001% šanca, že by som otehotnela. Ak vám vadí príliš detailný opis vety v zátvorke preskočte 😁 (proste po mojom vrchole, pred tým ako si nasadil kondóm len zasunul, a hneď vytiahol vraj aby nebol suchý. Ozaj 2 sekundy a bol von. Potom ešte dlhšie trvalo kým vyvrcholil, takže podľa mňa nejaké predejakulačné tekutiny tam ešte nemuseli byť.)
Deti neplánujeme, teda lepšie povedané vôbec nechceme a ja mám odvtedy stres, že čo ak som tehotná. Posledných pár dní ma občas zabolí v bruchu, prsia mám také navretejšie, ale to sa mi stáva vždy aj pred menštruáciou...
Mám doma maybe baby test, ak si chcem na 100% vedieť či teda som tehotná, môžem si ho spraviť zajtra ráno? Alebo ešte počkať pár dní, aby sme vylúčili všetky posunuté ovulácie a neviem čo všetko? Proste chcem pre svoj pokoj vedieť či to mešká len tak zo stresu alebo to vlastne ešte ani nie je poriadne meškanie, alebo či teda sa "zadarilo". Čo je podľa mňa na hranici nereálneho.

Ďakujem za všetky rozumné komentáre.

dadka128
1. okt 2023

🤣🤣🤣🤣 ako nehnevaj sa, ale fakt neviem ci aa smiať alebo plakat .. z toho, čo zasunul a vytiahol "aby sa navlhcil" urcite tehotná nebudeš je tam nulová šanca..
A do budúcna pre tvoje nestresovanie pouzite lubrikačný gél, olejček, aby si nemala stresy 😆✌️

janai1
1. okt 2023

test ukáže vierohodný výsledok cca 14 dní po styku

ivangeline
1. okt 2023

Vsak den po ocakavanej ms si sprav test rano... ked mas pravidelny cyklus..

autor
1. okt 2023

@dadka128 ver mi už miliónkrát som si racionálne povedala že je to takmer nulová šanca.. ale ten strach že by sa stalo to čo sme ozaj nechceli mi akosi ozaj začína prebíjať rozum...

Ver mi ja po tomto už budem ešte paranoidnejšia a opatrnejšia 😂😂😂😂 tiež sa napoly smejem a napoly plačem..

vanilkovazmrzka
1. okt 2023

Vsak si sprav test hned a potom o par dni si mozes spravit dalsie. Neni to snad posledny existujuci test na svete :D

janetinka27
2. okt 2023

ahoj a uz ti meska ms? ved poslednu si mala 31.08.
od styku uz presli tri tyzdne, to ti test uz spolahlivo ukaze.

autor
2. okt 2023

@janetinka27 no ja som ju čakala tak 30.09 alebo 1.10... a určite ma vysmejete, ale dnes ráno som to dostala 😂😂 takže kríza zažehnaná a stresy zbytočné. Všetkým ďakujem za úctivé komentáre

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre