Aj vaše cca 2-3 ročne deti majú tam ako som na foto označila také vyvýšené ako kopček, nie je tam hrčka ani nič len také vyvýšené .foto z netu stiahnuté,
A predstavte si, aj niektorí dospelí to tam majú.😱
@drake122 teraz nrsrandujem,naozaj aj deti ,3 rocne
@kacena4 alebo tá kosť kostrč
@drake122 hej ja to mam ale nemala som to nepamätám si aby som to mala a teraz to mam. A mam nato nervy, doktorka povedala ze to mam trochu opuch ale nič sa nemení. A nechcem to mat 😅 nervy mam
@ariannazara No ano, a zväcša po krajoch toho valu v strede bývajú také drobné priehlbinky, na každej strane jedna... akurát sa do nich zmestia palce tvojho muža, keď ti drží... no, panvu zozadu🤣.
Autor... veď dobre, aj 3 ročné deti, ale prečo ti to vadí?
@drake122 mne to nevadí len sa bojím či to nie je opuch..ale teraz pozerám foto a majú to ľudia aj deti aj dospelí..je to asi viac vypukla krížová kosť viď foto
Tam sú pekne vidieť aj tie jamky na palce.😁
Je to vyvýšená lumbárna fascia... väzivo, často stukovatené.
@drake122 takže je to normálne? Písala som aj správu🥵😭
@drake122 ja, este ovela viac to mam, mne nikto nepovedal, preco to ram tak mam. Len jedna porodna asistentka, taka mlada, teraz pri 4.porode mi hovorila, ze tam mne to nadherne zvonku vidno ako sa kosti rozostupuju, ze uzasne to vidiet 😅
Je to krizova kost a asi tammaju viac tuku, aj ja, aby to chranilo tu kost. Mala som to aj chuda, aj pribratejsia.
To su fakt ,,PROBLEMY” 😂
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
ze by sval?