Babi prosím viete mi niekto povedať že prečo mali sme sex 5,10.2015 a od 15 som výtok mala kus krvavý do 18 neviete čo to môže byť pokúšame sa mať bábätko
ja sa strašne bavim na zaciatku vety 😀 "Babi prosím viete mi niekto povedať že prečo mali sme sex 5,10.2015"
no nevieme ti povedat, ze preco ste mali sex f😀 😀 😀 😀
ale teraz vazne slabe krvacanie zhurba 7 dni po styku moze znamenat uhniezdovanie.... pockaj tyzden- dva a sprav si test. Tu ti nikto neporadi
Bagic08 🙂 zo stresu neviem ani písať 🙂 a uš druhý deň mi mešká ms
Ako vidím pišu tu taky čo uš majú deti 🚸 a napriek posmechu ste ma mali podporiť a dať rady a nie sa stoho smiať ako moni 244 dalo sa aj niečo iné napísať ďakujem za posmech
@maria1312 ahoj,môže isť o uhniezdenie,mohla sa poškodiť nejaká cievka(ktorá praskla a začala si jemne špiniť) poprípade nastúpil menzes a začala sa špiniť,ťažko moja povedať.No ak to neprestane tak šup radšej k lekarovi
Nepíšeš, kedy si mala poslednú ms. Slabý červený výtok môže byť aj v čase ovulácie.
Poslednú ms som mala od 22 do 27čiže trvá 6dní mrcha
@maria1312 ahoj moze ist o usadenie vajicka . Aj mne sa to stalo a potom mi ms blbla po mesiaci a pol som otehotnela a to som nevedala sla som k doktorke ze mi to blbne lebo som mala vytok kazde dva tyzdne a nakoniec som bola tehotna . Pockaj na ms ci pride ale na prvy sup to nebude . Aj my sme sa pokusali viem co citis . Ten strach nadsenie ci sa to podarilo . Drzim palceky 🙂
Karmela Mám nepravidelnú ms a na posledy ms som mala 22.9.2015 do 27 trvá mi 6dní a podľa kalendára čo mi aj ukazuje kedy mam plodne dni som mala ovulacju 5.10 a sme mali sex a potom od 14steho som mala výtok krvavý ne veľa Karmela áno pokúšame sa uš pomaličky rok 😖
@maria1312 Moja plodne dni si neurčuj podla kalendara mysliš ten čo ti zada podla menstracneho cyklu,že maš plodne dni?to nieje spolahlive vobec hlavne pri nepravidelnych cykloch skus si kupit ovulacne testy väčsinou su balene po 5 aj v DM maju,ak by to náhodou teraz nevyšlo začni si testiky robit každy den od 10dc a oni by ti mali pekne ukazat kedy maš plodne dni vtedy tutu mutu a verim,že sa zadarí ak sa už nestalo 😉
Ja mám dnes 31DC a test negativny tak ešte chvílu počkám.
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@maria1312 počkaj, vyčistím si vešteckú guľu