Ahojte, už mi 9 dní mešká menštruácia. Nikdy sa mi to nestáva, max 2 dni mešká ináč vždy príde načas alebo skôr. S priateľom máme spolu pravidelne nechránený sex ale nikdy sa do mňa nespravil. Test som si robila včera a bol negatívny, no chcem si v týždni urobiť ešte jeden ak nepríde menzes... Čo myslíte, môžem byť tehotná? Pripadne ešte... Vyše mesiaca dozadu som zažívala veľké stresy vyše týždňa, môže to mať súvislosť aj stým? Lebo stresov som zažila už veľa ale toto sa mi ešte nestalo. Samozrejme ak by bol aj ďalší test negatívny a menzes nechodil budem volať dr.
Áno môžeš byť tehotná a zároveň áno, môže ti to meškať kvôli stresom
@somtuporady lebo akože ja som strašne stresov človek ale nikdy mi kvôli stresom menzes nemeškal, vždy to mám ako hodinky :/
Áno, môžeš byť tehotna, nemohla by si byť keby si sex nemala
keby si tehotna a meska ti uz 9 dni podla mna aspon slabeho ducha by si mala mať na teste. Nemas tam nic? skumala si ten test?
@snazilka_bio_mamka nie nič tam nebolo
skus urobiť este test. Popripade ten digitálny clearblue
@snazilka_bio_mamka mam skúsiť hneď dnes alebo až zajtra...? Neviem no pred menzesom mám väčšinou aj citlivé prsia a mierne bolesti brucha a teraz nič, žiadne príznaky, tak neviem. O dieťa sme sa nesnažili ale určite nám nebude vadiť ak by sa náhodou zadarilo
jaj poznam toto dôverne..aj my sme tak s priatelom a velakrat som sa sledovala, čo ma boli, co ma neboli, co mi vonia, nevonia a uz som minimalne 1000x bola presvedčena ze som tehotna a nikdy nic. Kedy si si robila naposledy test? skus jeden teraz a jeden rano a ak bude uplne negativny tak skus brnknuť na gyndu
@snazilka_bio_mamka včera poobede som si robila
skus teraz, hod sem potom foto
@snazilka_bio_mamka oba negatívne včera aj dnes, tak uvidím ešte v týždni
kukala som negativ, dala kontrast, jas atd ale nic tam nevidno..počkaj este, skus urobiť pozajtra hned z ranneho moču
Hmmm este by som pockala ale ako ak bude test stale negativny a menzes tak povediac nikde, mala by si si lekarovi zavolat
No čo?
Ja mam podobný problém. 10 dní mi mešká.
Žiadne náznaky pred menzesom nie sú ani bolesť brucha. Prvý test prikladám ako fotku (posúďte ci je alebo nie je /, //, druhý negatív. Neviem ci mam čakať alebo ísť k lekárke na krv. 🙂 vopred ďakujem za radu 😊
@niki_9 nie je tá čiarka odveci? nepoznam moc tieto testy ale zda sa mi ze by mala byt blizsie k tej prvej. Bola si uz u doktora?
@snazilka_bio_mamka chystám sa tento týždeň
@niki_9 aká značka to je?
@snazilka_bio_mamka to som si objednavala na internete tie testy cez jednu stránku 🙂
@niki_9 nevadi, nejaky nazov musia mat 🙂
@snazilka_bio_mamka SeeNow test
@niki_9 taky som ani nenasla 😵 skus si kupiť obyť Mamatest alebo rapiclear a budes mat jasno 🙂
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
cele si to zhodnotila sama, mozes byt tehotna, druhy test to potvrdi, alebo vyluci, ak vyluci, treba k doktorovi na kontrolu co sa deje...