ahoj dievcata, mám na vás otázku, s manželom sa snažíme 8 mesiacov a babatko, ovu som mala 17.7. A menstruacia mi začala hneď deň neskôr. Od dnes rana mám akési divne pichanie v bruchu, hlavne v pravej strane a pocit ako keby na hnačku. Pýtam sa na rady Dakujem 🙂
@karhu nie, keď mám hnačku je to iné…
podľa čoho vieš, že si mala ovu 17.7.? Lebo pochybujem, že ak bola ovulácia, tak menštruácia prišla deň po nej. Divné pichanie v bruchu podľa mňa vôbec nesúvisí s tehotenstvom. Len sa príliš pozoruješ.
Keď si mala ms, tak tehotná nebudeš 🙂
@andrea_82 vôbec sa nekontrolujem 🤦♀️😂
@diaalex Dakujem 🙂
ak si mala od 18.7. menstruaciu, nemohla si mat 17.7. ovulaciu. prisla ti menstruacia toho 18.7. v termine? alebo to bolo skor/neskor? internetove kalkulacky na sledovanie cyklu nepouzivaj. najviac ti v domacom prostredi moze pomoct meranie bazalnej teploty spolu s pouzivanim ovulacnych testov - ovulacny test ovulaciu predpovie, bazalna teplota ju potvrdi (pripadne aj vyvrati). hnacku, pichanie v bruchu mas skor z travenia, tepla. ak mas o tehotenstve pochybnosti, pouzi citlivy a kvalitny tehotensky test. a dala by som sancu tomu poctivemu odsledovaniu si cyklu. aspon na 2-3 cykly. nemusis tomu prepadnut, len nech vies, ako tvoje telo funguje 🙂
Ak si mala ovu 17.7 tak, nemozes mat 18.7 ms, A ak si mala 18.7 ms tak nemozes byt tehotna.
A ms si mala od 18.7? Dokedy? Lebo aj ak by si mala 17.7 pozitívny ovu test, tak ovulácia príde najbližších 12-48hod., aký dlhý máš cyklus?
ako velmi silne? testovacia bola silnejsia ako kontrolna? ak bola slabsia ako kontrolna, to nie je pozitivny ovu test. ak mas fotku alebo odlozeny test, odfot a foto pridaj. LH mierne stupa aj pred menstruaciou, preto sa ti mohlo zdat, ze je dostatocne silny.
a co tak pockat tyzden dva a urobit si test miesto predcasneho tesenia sa a kombinovania?
mam pocit, ze si na to az prilis zamerana, zvolni trochu....
@clori testovacia bola o dosť silnejšia ako kontrolná
a co ta menstruacia? kolky den cyklu to bolo? bola klasicky dlha aj v rovnakej intenzite ako si zvyknuta alebo bolo nieco inak?
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
hnacka