8 dní pred menzesom ma bolia prsia

patka141
30. nov 2024

Ahojte mam takú otázočku
Mam 8 dní pred MS strasne ma začali bolet prsia a aj brucho ako pred menštruáciou. Myslíte že je to možné tehotenstvo alebo žeby mi prišla MS tak skoro?
Test som ešte neskusala príde mi to ešte zbytocne ale som trocha zmatena Dakujem

petamich
30. nov 2024

Taketo ja mam bezne PMS, pockaj ci bude meskat a potom si urob test

patka141
autor
30. nov 2024

@petamich mávam aj ja PMS ale toto mi príde strasne skoro no zároveň uvazujem ci by to mohol byť príznak no tiež sa mi to zdá skoro od ovu.

petamich
30. nov 2024

Podla mna prilis skoro na priznaky tehotenstva, ale tazko povedat 🙂 drzim paste

patka141
autor
30. nov 2024

@petamich hlavne si nechcem robiť ilúzie tak zato hladam nejaké info
Dakujeem 🩷

lindous
30. nov 2024

Telo nie je stroj, niekedy PMS vôbec nevnímam, niekedy iba 1-2 dni pred MS, niekedy to mnou máva týždeň, niekedy príde MS o 2-3 dni skôr, niekedy zas neskôr... myslím, že skúsenosti sú v tomto tak rôzne, že sú úplne nepresnosné... držím prsty aby to dopadlo ako chceš, ale ukáže to len čas 🙂

jamidea
30. nov 2024

@patka141 toto som ja mala pri tretom. Myslela som si dokonca, ze na mna nieco lezie, ze ma prsa bolia a bolo mi tak cudne. A napokon pozitivny test o 1-2 tyzdne

patka141
autor
2. dec 2024

@jamidea presne tak ja som sa cítila par dni ako keby na mňa šla viroza a presne tak som to mala pri prvom tehu
Brucho aj tak pobolieva obcas prsia to je horor
Už som kúpila aj test tak počkám ešte mam do MS 6 dni

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre