Ahojte prosím vás potrebovala by som sa spýtať či 8 dní meskajuca menštruácia už by bola vidieť na teste robila som si tri a zdá sa že je tam iba jedna čiarka posledná MS bola 29 oktobra. Koľko vám najviac meškali a dostali ste ich? Alebo ste boli tehotná neviem či ísť na gynekológiu len tam mi zas pichnu agolutin a tak to riešiť moc nechcem
@ivanka1997 treba si spravit test, ak si tehotna, vysledok uz bude vidno
@ivanka1997 ja som natom tak isto. Posledná ms bola 30.10 a stále ju nemám. Test mám negatívny. Bola som u dr a ta povedala že mám vysokú sliznicu že to môže byt aj tehu ale ešte to nemusí byt vidieť. Záleží kedy bola ovulacia. Mám cakat do budúceho týždňa a keď bude test negativny a ms nepríde mám prísť na vyvolávačku 😏 takze cakat. Minimálne si správ test
@bibg Ježiš sme natom rovnako test som si ráno robila negatívny volala som na gyndu a keď budúci týždeň nedostanem na piatok má objednala tak dom zvedavá vy plánujete alebo ? A máš nejaké tehotenské príznaky napr ja mám veľa vytoku bieleho neviem či to jepred MS alebo znak tehotenstva
@bibg občas ma zabolí podprusko ale je to také iné vždy to prestane a sem tam mitam zaskrka som taká nafúknutá myslím brucho no neviem
@ivanka1997 my plánujeme 🙂 ja mám skoro všetky tehu príznaky ako som mala aj pri prvom 🙂 bolesť krížov, pichanie a bolesť v podbrušku ako pred ms a od pôrodu má vôbec neboleli prsia. Ani jednu ms som nepociťovala bolesť pŕs. Až teraz. No a o nafúknuti aní nehovorím. Už teraz mám brucho jak keby som v 5 mesiaci. A mám aj výtok taký biely hustý a nesvrbi 🤷🏽♀️ A samozrejme, s prepáčením, zožrala by som aj vola keby som mohla 😄😄 uvidim dnes ráno som ako keby videla na teste druhu čiarku Alebo si to len namýšľam. Mám posledný test takze ráno spravím a dám vedieť ako dopadol. 🙂 ak máš test zajtra ráno správ a daj vedieť ako dopadol 🙂
@bibg ani nehovor toto iste mám aj ja ten výtok vôbec nesvrbi ale je ho dosť tak mám brucho že ledva sa nadychnem bolesť krížov som mala tak dva dni jasné dám vedieť tiež daj vedieť som zvedavá pôjdem ešte do lekárne chcela by som si kúpiť ten clearblue len rozmýšľam či mu môžem veriť
@ivanka1997 ja som zaň dala 10€ a bol negativny takze minimálne by som ho robila vtedy keď na teste bude aspoň duch. Ale on je až 25-kovy takze nemá takú citlivosť ako tie palickove 10-tkove.
@bibg jaj dobré vedieť ďakujem a aké palickove si kupuješ
@ivanka1997 no tak ja skúšam rôzne značky. Ale najviac mamatest, drmax obyc. Alebo pepino 🙂
@ivanka1997 myslím, že nič horný je zo včera a spodný dnes ráno.
@bibg pekné ránko toto je moje tiež myslím že negatívne neviem či ešte ísť kúpiť testy a keď cez víkend neprídu spraviť
@ivanka1997 ja si spravím asi až v pondelok alebo utorok ak sa dostanem do obchodu.
@bibg áno tiež tam vidím náznak tebe koľko meškajú?
@bibg ja si zajtra plánujem spraviť potom odfotim
@ivanka1997 30.11 som mala dostať takze už 8 dni :/ ale mohla byt neskôr ovulacia
@bibg ahoj :( tak ja stále test bez čiarky a menštruácia nikde dnes je 11 dní čo mi mešká
@ivanka1997 :/ aaach škoda, to už z toho asi nič nebude. Treba ísť k dr. Nabudúce mesiac snáď 🙂
@bibg ahojky ja stále menštruáciu nemám a dnes som si len tak spravila testik lebo ma dosť boli žalúdok a toto namna vyskočilo
@ivanka1997 ukáž čo?? Nevidim foto 😊
@ivanka1997 tak toto je ale ze úplne JASNEEEEEE
@erickatt no len som bola min. Týždeň. Na gynde a nic
@erickatt mohla nič nevidieť pri takejto čiarke
@ivanka1997 teda moja gynekologicka videla akurát tak vajíčka čiže ovulaciu a tehotenstvo vyvrátila že dostanem tak sme s priateľom ostali tak trošku v šoku
@ivanka1997 no nemusela vidiet, tiez som mala taku ciarku a gyn.ze tam nic nevidi.
Az krvne testy potvrdili tehu a usg ukazal ked som bola v 7-8tt.
@ivanka1997 mohla, ja som tiež tak bola u dr, nič nevidel a za tri dni ciarka ako koľajnice.
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
mne meskala 4 dni a test bol pozitivny