8. deň po KET, príznaky a negatívny test

louboutins
28. nov 2023

Ahojte. Ste niektora na tom tak ako ja? Som po 5.vklade
(z jedneho mame 17 mesacnu dcerku). Dnes som 8.den po KET a test je snehobiely. Pred par dnami som mala ducha a velmi som sa z toho tesila. Chapem, ze to nemusi vyjst, ale nechapem tie priznaky, ktore su rovnake ako ked som bola tehotna s dcerkou. Vzdy vecer mi je hrozna zima, cely den som unavena, chodim stale curat, hocikedy sa mi zatoci hlava, byva mi nevolno a citim taku jemnu bolest v podbrusku, nechuti mi jest to, co predtym atd. Tieto priznaky som nemala pred vkladom a pritom stale beriem tie iste hormony. Myslite, ze je este sanca, ze by som mohla byt tehotna? Na krv idem az o 6 dni, dovtedy zosaliem...dnes, ked som si kupovala test, tak lekarnik povedal, ze nech si ho robim najskor na 8.den.🤷🏻‍♀️🤷🏻‍♀️Mozete sa prosim k tomu nejako vyjadrit?🙏🙏🙏 S dcerkou som mala tie iste priznaky, ale zaroven som mala uz dost silnu ciiarku na teste pomerne dost skoro.

nika11103
28. nov 2023

Ja ti napíšem len moj pohľad , bez skúsenosti s umelým … ale myslím že si to vsugeruvavas . Tým nechcem povedať že ti test nemôže vyjst o pár dni pozitívny . Ale ja s laickym rozumom si myslím, že ak by si už mala take silne tehotenské priznaky nevoľnosť únava točenie hlavy , tak hcg hormón by už vystrelil čiarky ako koľajnice . Tým chcem len povedať že ešte pár dni vydrž . Držím moc silno palce

veselo_neveselo
28. nov 2023

Viem ze je to tazke, ale pusti to na tych 6 dni z hlavy. Co sa zmeni dovtedy? Nic.
Netrap samu seba, 6 dni je nic, pockaj. Zabavaj sa inak, zacni planovat nove veci, rob si dychacie cvicenia, venuj sa dcerke....a ten cas uplynie a ty potom s kludom otestujes.

Takto je top hop ci trop, iba zbytocna hysteria okolo toho, a ten stres nerobi dobre nikomu a nicomu, ani tebe, ani dcerke ci nenarodenemu.

louboutins
autor
28. nov 2023

@nika11103 nevsugerovavam. Mam silne priznaky a to najma vzdy vecer, ked uz mam chut si dat paralen od bolesti hlavy. Presne takto isto som to mala aj s pri malej, ALE po predchadzajucom vklade (v septembri) som tieto priznaky vobec nemala (dokonca som mala chut aj na vino a cigarety, co teraz ani pomysliet tiez rovnako ako pri malej). Fakt mi je tak zle, ze som rada, ze som na rodicovskej, lebo by som nemohla ani do prace ist...umyvam si zuby alebo davam si vitaminy, tak ma napina, zohnem sa, tak tocaky do hlavy, cez den spavam s malou kazdy den a o 22 idem spat, lebo som ko atd.

louboutins
autor
28. nov 2023

@veselo_neveselo ja by som si rada robila aj bohatsie programy, ale som strasne unavena a je mi fakt zle.

bejbs123
29. nov 2023

@louboutins ja som mala uz niekolko vkladom a priznaky som mala asi vsetko mozne aj pri negativnom aj pozitivnom teste,zial vacsina je ovplyvnena hormonmi a psychikou,ak si mala uz ducha,nemala si pichnuty ovitrelle alebo gonasi?za mna je rozhodujuci 10.den,ak nie je ciarka tento den,za mna sa to uz nezmeni,drzim palce

cookie29
29. nov 2023

Moze byt psychika, aj podvedoma. Moze byt, ze si tehu. Mozu byt hormony, ktore si brala ak si nesla v native... Zelam Ti aby to bolo pozitivne, ale bohuzial priznaky ako take nic neznamenaju.

bejbs123
29. nov 2023

O tehotenskych priznaky je rec iba vtedy,ak telo produkuje hcg,ak je test negativny, nejde o tehotenske priznaky,ale ako som napisala ja som uz po vkladoch zazila kadejake priznaky,u mna to ale vo vacsine pripadov skor znamenalo,ze moje telo s niecim bojovalo a snazilo sa s tym vysporiadat po svojom,zmenilo sa to az ked som zacala uzivat imunoglobuliny a kortikosteroidy pred vkladom

vero96
29. nov 2023

Nemôžeš mat tehotenske príznaky bez pozitívne testu. Je to NEMOŽNÉ! Tehotenske príznaky sú na základe zvýšeného hormónu hcg. Začínajú sa vyskytovať, keď začína rýchlo rast. Test ho dokáže zachytiť aj keď je len v minimálnom množstve. Takze, ak máš tehotenske príznaky, musíš mat pozitívny test. Ak ho nemáš, je to len v hlave

wejuska7910
30. nov 2023

Urob rano test a budes vediet nacom si

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre