Mohli by ste mi prosím poradiť ? Mala som nechránený. Pohlavný styk. Brala som. antikoncepciu no u, som 3 mesiace po vysadení ... Mešká mi menštruácia u, asi týždeň ... Týždeň alebo viac ma boli pod bruchom ako keby mám dostať krámy no stále nič neprišlo ... Robila som si testy ktorý jeden vyšiel bol pozitívny a druhy bol negatívny ... A tie Bolesti mávam každú Hodinu alebo dve ni niekedy riadne silné a potom slabé .. ale netrvá to dlho prosím poraďte mi som tehotná ?
No ja už neviem čo mám robiť keď tie testy su také že ani im sa nedá veriť musím ísť k lekárke ... Ale tie bolesti brucha môže to byť niečo zle ? Lebo som.si čítala že niektoré ženy to mali a boli tehotene no neviem či to je pravda a kramy mi uz meškajú týždeň
Tento prípad sa stal aj mne vysadila som antikoncepciu a hneď po troch mesiacoch sa podarilo u nás to bolo želané tak som sa tešila, všetky príznaky som mala ako ty aj bolesti v podbrušku zavolaj lekárovi objedná ta na kontrolu buď ti to potvrdí alebo len niečo zablblo 🙂
@eliene a čo by zablblo ? Ja si myslím že som lebo. Ja keď dostávam ms tak ešte predtým mám chuť do jedla robía sa mi jebaky. A tak a teraz nic stoho len. Týždeň má pod bruchom pýcha a to každé dve hodiny ale nie dlho len na chvíľu a to také bolesti slabé a potom veľmi silné že ani nevládzem sa postaviť .. krámy nemám mešká mi to už týždeň
@diana1512
Ja som mala silne bolesti pri prvom tehu....treba len pockat a po sviatkoch ist k lekarovi.Ten ti uz bude vedet povedat ci ide o tehu.Popripade este skusit dalsi test ak mas,nech vies porovnat ci je nejaka zmena.
Ďakujem za rady spravím to 🙂
A tie testy boli rovnakej znacky? Ja ked som bola tehotna mala som bolesti ako tesne pred MS, uplne take iste. Myslela som si ze sa MS kazdu chvilku spusti a nakoniec z toho bolo tehotenstvo, po 2dnoch meskania mi test ukazal peknu ciarku.
@diana1512 kup si digitalny..
Aká je cena digitálneho testu a a ako sa to vlastné robí
@diana1512 to si hadam zvladnes aj zistit sama...ked uz to dieta chces.. a preto ti radim digi lebo ti ukaze tyzden tehotentva.....mne stacil aj obycajny z dmky...za 2€ nehystercila som a sla som k lekarovi
Ahoj, prosím vlož príspevok do už existujúcej diskusie https://www.modrykonik.sk/forum/som-tehotna/som-tehotna-52/
pekny den chcem sa spytat ak niekto vie poradit , meska mi mrcha asi 7 den , mam bolesti v podbrusku , a bolave bradavky , 1 aprila som bola u gin a nic tam nebolo este , mozem bit tehotna , robila som si test na 2den meskania a bol negat,, za kazdu radu vam dakujem
@simonka192222 urobit si este jeden
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@diana1512 Tehotenstvo ti potvrdi iba lekar. Odporuca sa robit si testy kazdy druhy den, ci ciafka na teste sa zosilnuje alebo zoslabuje. Ak sa zoslabuje az zmizne, tak z tehotenstva pravdepodobne nic. Ak zosilnuje, tak to pravdepodobne bude tehotenstvo. Ale naisto ti to povie az lekar.