Dobrý deň som 7 dní po ovulke a mám jemné bolestí ako keby som mala dostať menštruáciu a prsia ma neskutočne bolia na test je ešte strašne skoro ... stretli ste sa s tým niektora ? Menštruáciu mám dostať okolo 10 až 11.2
@veronikaa006 23 .1 som robila test ovulačny a vyšiel mi
Ja som takmer tak isto s datumami.. Snad uz to nie je predzvesť menstruacie.. 23.som mala ovulku, uz asi 2 dni citim krce a 8.alebo 9.to mam dostat.. Uvidime, drzim ti palce
@petkasaurus a prsia ma neskutočne bolia ako pred ms
@milena866 aj mna 🙂
@petkasaurus neviem čo to znamená s som s toho jeleň už 😂
No čo baby? @petkasaurus @milena866 ako? Ste tehu?
@malia18 ahoj, ja nic.. :( idem si dnes pichnut ovitrelle a budem brat duphaston, snad uz sa zadari
Moja 😔 budúci mesiac sa zadarí uvidíš....ja mám týždeň do ms presne a bolesti v podbrušku a vo vaječníkoch na striedačku...aj kríže ma pobolievajú a celková únava nevládzem nič robiť ako keby na mňa liezla choroba...A naozaj nechápem tým bolestiam v podbrušku keďže ja nikdy neviem o tom že mi majú prísť vždy som prekvapená keď zrazu vidím že mi prišli pretože nepociťujem žiadne príznaky pred menzesom fakt je to veľmi výnimočný stav keď cítim brucho alebo prsia aj to väčšinou v ten deň keď mi majú prísť alebo keď mi prídu tak ma začne brucho bolieť ale nikdy nie takto týždeň predtým takže som sama zvedavá že či mi prídu alebo nie ale zase nikdy nevieš je to veľmi individuálne a niekedy proste sa mení telo a priebeh a čo nebolo doteraz zrazu je čiže spoliehať sa na to nedá.. každopádne my sme to nechali otvorené milujeme sa keď je chuť ideme na plno ale vyslovene cielene za tým nejdeme tak som zvedavá či tá psychika tomu pomohla že sme v takej pohode a netlačíme na to test som spravila dnes zo zvedavosti ale je jasné že negatívny keďže nemalo moc zmysel týždeň pred ms testovať takže počkám čo bude🙄❤️❤️
@malia18 drzim palce a mas pravdu🙂 ja tiez ako nejdem sa teraz vesat za to, ale ak sa da dopomoct liekmi, tak skusame aj tak.. A potom uz ked ma prist menzes, vtedy na to viac myslim 🙂
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@milena866 si 7 dní po ovulke a ms máš dostať až okolo 10-11.2? Veď to potom by si mala 18-19 dní lutealnu fázu... To nesedí