Dobry den ,
Chcela by som sa vas zienky opytat ci je mozne byt tehotna ked my tyzden meskaju a test co som si vcera robila bol negativny. Mam troska sminenie sem tam , a strasne ma palila zaha posledne 3 dni aj ked dnes je to lepsie. Zacali sme sa snazit o babo len pred2 tyzdnami . Je mozne ze ked sme zacali tyzden pred mojou menstruaciou a teraz mi uz tyzden meska ze by som mohla byt tehotna aj ked tes je negativny?
@baby09 ja by som chvíľku počkala (asi deň, dva...) a keď tak si potom urobila ďalší test alebo sa objednala k lekárovi. Držím palce nech to vyjde 🙏🙏🙏
@zaborakahana dakujem
Dobrý deň chcem sa opýtať.meska mi menstruacia už 7 deň ešte nikdy mi nemeškala.snazime sa o bábätko.robila som si 2 krát test bol negatívny bola som aj na krv u gynekologicky tiež negatív ...chce aby som si pichla vyvolávačku.neviem čo mám robiť.jedna známa mi povedala že to je ešte skoro že mám počkať poraďte mi
@katuska2301 áno je tam vidieť aj keď som si to dala do negatívu, urob o pár dní ešte test. Koľko ti meškajú?
@nmhc nemôže to byt kanalik?🙈
@katuska2301 už ti mešká? Alebo kedy si si ho robila?
@katuska2301 toto je môj test 21. Marca tuším 2 dní pred očakávanou MS
@katuska2301 a toto je test 2 alebo 3 dní čo mi meškali.
@nmhc mám 3 dni do MS.. hold nedočkavosť má dobieha🙈🙈
@katuska2301 áno poznám to ja tiež čakám či mi dôjde alebo nie, radšej by som bola keby nie 🙂 tak u teba to vyzerá nádejne 🙂 držím ✊
@nmhc konečne má niekto potešil! Lebo už som si pripadala ako jasnovidec.. iba ja som ju videla 🤦🏽♀️
Držím palce aj ja✊🏼
@katuska2301 samozrejme sa ešte z ničoho netreba tešiť, vyckaj a netestuj už, až keď ti bude meškať. Zbytočne tá to bude stresovať viem o čom hovorím. Prešli sme si tým pri prvom a teraz si prechádzame pri druhom, každý mesiac je sklamaním ale tak verím že sa pošťastí ❤️
@nmhc Ano už som sa zapovedala že do meškania netestujem😁 myslim na vás ❤️✊🏼
@katuska2301 daj potom vedieť ✊❤️
@katuska2301 ahoj no ako??
@nmhc ahooj, v nedeľu v deň očakávanej MS vyšli testy negatívne 😏 ale doteraz MS neprišla.. odvtedy som netestovala🙈 ty ako?
@katuska2301 tak urob test, a urob ten clearblue ten ti ukaze isto ci si alebo nie. U mňa samozrejme došla mrcha klasika, ani ma to neprekvapilo už.
@nmhc ja už sa ho normálne bojím spravit 🙄
Ale asi si rano privstanem a uvidim ak teda do rana mrcha nepríde 😏
Tak to má mrzí.. ale další mesiac pred tebou😊 verim že sa podarí 😊
@katuska2301 daj vedieť budem čakať ✊✊
@nmhc tak dnes rano prišla mrcha v plnej sile🙈 nevadí, nespravíme nič ideme dalej ✊🏼
@katuska2301 😔🍀 nič hlavu hore a o mesiac nám to vijde 🙂❤️
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
jasne , že môže. Ale nemusí. Používala si antikoncepciu pred tým?