Ahojte babenky meška mi už 7 deň menštruácia a rozmýšľam ci to môže byť aj tehotenstvo ale necítim sa tak nemôžem to ani vylúčiť ani si byt istá ze by to bolo práve tehotenstvo a najhoršie na tom je ze priateľ niekdy necíti si sa spravil
Po tyzdni meskania je cas na test
"najhoršie na tom je ze priateľ niekdy necíti si sa spravil"
Baby vy uveríte všetkému 😂
@autorka tak rozmyslaj dalej teda :D
Mešká ti menštruácia, spávate spolu bez ochrany, on nevie kedy a či niečo do teba dal a ty len rozmýšľaš či môžeš byť tehotná, hm? Dúfam, že si robíš srandu.
@januska12323 nie pretože nemôžem aj nemusím je to 50 na 50%
@adelka97p a nenapadlo to najprv vyskúšať test a potom sa pýtať? V tvojom prípade to je skôr 80:20. 80 že tehotná budeš. Ale teda čakaj ďalej do pár mesiacov budeš vedieť.
Tak ja som pri prvom tehotenstve tiež nemala príznaky, ale my sme dieťa chceli, tak keď mi meškali, urobila som si test. Celkovo až kým malé nezačalo kopať som nemala skoro žiadne príznaky, okrem chodenia na wc. Ak ti už mešká 7 dní môžeš si test urobiť hoci kedy v priebehu dňa.
Priatel neciti, ci sa spravil? Toto mu aj veris? Ty tiez necitis, kedy mas orgazmus?
@adelka97p nerozumiem takýmto otázkam. Som sexuálne aktívna? Mešká mi menzes? Tak robím test. Co ti pomôže, ze tu ti 30 žien povie, ze to tak mali a neboli tehotné, keď ty budeš ta 31, ktorá tehotná bude? A opačne, 30 to povie, ze otehotneli, ale ty tehotná nakoniec nebudeš.
Mimochodom, to co máš za chlapa, co necíti, ci sa spravil?🙈😆😆 To čo má 15 rokov? Aj taky chalan by to už cítil.
A keď teda zrejme dieťa neplánujete, tak ochrana nič? Dupľom ak teda on "niekedy nevie, ci sa urobil?"
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@adelka97p test???