7 dní mi mešká menštruácia

adelka97p
26. feb 2024

Ahojte babenky meška mi už 7 deň menštruácia a rozmýšľam ci to môže byť aj tehotenstvo ale necítim sa tak nemôžem to ani vylúčiť ani si byt istá ze by to bolo práve tehotenstvo a najhoršie na tom je ze priateľ niekdy necíti si sa spravil

mata90
26. feb 2024

@adelka97p test???

viestta
26. feb 2024

Po tyzdni meskania je cas na test

fido69
26. feb 2024

"najhoršie na tom je ze priateľ niekdy necíti si sa spravil"

Baby vy uveríte všetkému 😂

crazy_cat_lady
26. feb 2024

@autorka tak rozmyslaj dalej teda :D

gejb
26. feb 2024

@mata90 test je prežitok. Treba sa popýtať na koňovi veštíc a počkať 9 mesiacov, bud porodi alebo nie.

januska12323
26. feb 2024

Mešká ti menštruácia, spávate spolu bez ochrany, on nevie kedy a či niečo do teba dal a ty len rozmýšľaš či môžeš byť tehotná, hm? Dúfam, že si robíš srandu.

adelka97p
autor
26. feb 2024

@januska12323 nie pretože nemôžem aj nemusím je to 50 na 50%

adelka97p
autor
26. feb 2024

@gejb trápne pýtam sa pekne a keď nevieš odpovedať načo vlastne píšeš?

gejb
26. feb 2024

@adelka97p ty myslíš ze ti niekto vie na modromkoniku odpovedať? Ako fakt?

adelka97p
autor
26. feb 2024

@fido69 tak keď to tak povedal ze nevie že to niekedy necíti tak potom asi nie😅

adelka97p
autor
26. feb 2024

@gejb prečo nie??podla mňa si niektoré ženy dosť skúsené aby vedeli poradiť alebo povedať či to tak tiež mali

fido69
26. feb 2024

@adelka97p Pripomenulo mi to jedno z najčastejších mužských klamstiev voči ženám. "Neboj sa miláčik, ešte nebudem..." 😂

adelka97p
autor
26. feb 2024

@fido69 tak nie každý chlap klame takto 😂😂 on ešte chce počkať na miminko penze keď mi takto meska pýtala som sa ho a povedal ze nevie lebo ze niekedy necíti keď je moc vzrušený

januska12323
26. feb 2024

@adelka97p a nenapadlo to najprv vyskúšať test a potom sa pýtať? V tvojom prípade to je skôr 80:20. 80 že tehotná budeš. Ale teda čakaj ďalej do pár mesiacov budeš vedieť.

rybkoava
26. feb 2024

Tak ja som pri prvom tehotenstve tiež nemala príznaky, ale my sme dieťa chceli, tak keď mi meškali, urobila som si test. Celkovo až kým malé nezačalo kopať som nemala skoro žiadne príznaky, okrem chodenia na wc. Ak ti už mešká 7 dní môžeš si test urobiť hoci kedy v priebehu dňa.

diewcatqoo
26. feb 2024

Priatel neciti, ci sa spravil? Toto mu aj veris? Ty tiez necitis, kedy mas orgazmus?

cookie29
26. feb 2024

@adelka97p aj keby Ti tisic zien povedalo, ze takto neotehotneli tak to neznamena, ze Ty nemozes...

jaskolka
26. feb 2024

@adelka97p nerozumiem takýmto otázkam. Som sexuálne aktívna? Mešká mi menzes? Tak robím test. Co ti pomôže, ze tu ti 30 žien povie, ze to tak mali a neboli tehotné, keď ty budeš ta 31, ktorá tehotná bude? A opačne, 30 to povie, ze otehotneli, ale ty tehotná nakoniec nebudeš.
Mimochodom, to co máš za chlapa, co necíti, ci sa spravil?🙈😆😆 To čo má 15 rokov? Aj taky chalan by to už cítil.
A keď teda zrejme dieťa neplánujete, tak ochrana nič? Dupľom ak teda on "niekedy nevie, ci sa urobil?"

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre