Ahojte 🙂 S priateľom sa snažíme druhý mesiac o bábätko už raz som potratila a tak nechcem si robiť zbytočné nádeje tak sa na Vás obrátim. Už 7 dní mi mešká menštruácia, iné príznaky nemám žiadne možno troška čo ma bolia prsia,a sem tam ma pichne v podbrušku alebo na ľavom boku, pribrala som 3 kilá čo sa mi nikdy nedarilo Minulý mesiac mi menštruácia meškala 5 dní no nakoniec prišiel taký hnedý výtok a trvalo to 4 dni. Test som nerobila ani minulý mesiac a ani tento mesiac pretože minulý mesiac som to považovala za menštruáciu. Teraz by som sa chcela testovať ale bojím sa sklamania že tam bude zase len jedna čiarka Prosím Vás poraďte mi či to môže byť tehotenstvo alebo niečo vážnejšie. V strede cyklu som mala aj krémový výtok. Aj teraz mám namiesto menštruácie biely výtok.Ďakujem veľmi pekne za odpovede.
@nikol44 Sprav si ten test. Je lepšie vedieť či si alebo nie.... ako stále premýšľať... ber to ako loto, buď tam bude jedna čiarka a príde sklamanie, alebo dve a príde nádherný pocit šťastia... A ak tam budú dve čo Ti z celého srdca želám mysli pozitívne, už sa k tomu čo sa predtým stalo hlavne nevracaj /k tomu prvému potratu/, povedz si toto donosím a hotovo. Sila myšlienok je veľká... Držím palce!
Kamarátka chcela strašne dieťa, otehotnela s problémami /prefukovanie vaječníkov/, no a potratila... Potom otehotnela znova a momentálne má už tri zdravé deti... /to tretie už až neplánovane - šmyklo sa.../
@lenka311 @miss_stanya Ďakujem Vám baby, viem, že si mám spraviť test len sa bojím toho sklamania .. 😢 Ale dnes kúpim test a zajtra sa testujem potom dám vedieť ako som dopadla.
Ja som len chcela vedieť či mal niekto podobné skúsenosti alebo či si to len nahováram ako príznaky tehu.
@nikol44 Ešte Ti niečo napíšem s čím Ťa možno nepoteším. Žena môže byť tehotná, pritom mať ešte aj menštruáciu... takže možno si nakoniec už v druhom mesiaci...
A žiadny test nie je sto percent, na sto percent to potvrdí až gynekológ keď to uvidí na sone. Spravidla býva že ak tam budú dve čiarky, tehotná si... ak tam bude jedna čiarka aj tak stále môžeš byť, len si mala slabú hodnotu progesterónu v krvi a test to nezaznamenal. Preto ak sa dá a kúpiš si dnes test už vydrž do zajtra rána na raňajší najsilnejší moč...
Držím palce ešte raz... a nezabudni mysli pozitívne ak si... aj ak nie si čo sa týka snaženia... Z vlastného okolia vidím že čím viac to bábo pár chce tým menej sa im darí a tí čo sa nesnažia akosi sa pritrafí - ja som tomu jasný príklad. Natália je výsledkom jedného roztrhnutého kondomu za 3roky... 😀 😀 😀 😀 😀 Jeden jediný...
nikol44 ja som pri prvej tiež mala hnedy výtok až krvacanie a bola som už tehotna.tak ty možeš byt tehotná viac ako druhý mesiac.ja som druhe potratila a o mesiac som bola znovu tehotna co som nevedela.bala som sa ze zas potratim.moj gynekolog povedal ze sa nemam coho bat.co sa mam stat sa stane-co ak budes uz pred porodom a zrazi ta auto.to sa povie co ak....!treba pozitívne mysliet!moje baby maju uz skoro 6 a 3 roky.a myslim len na to pekne!a ak cakas babatko tak si teš a nemysli na nic zle
Takže robila som test a je negatívny ☹ 😢 😢 😢 😢 Menštruácia stále neprišla tak neviem čo sa deje 😢
Kamaratka mala problem otehotniet...dlhu dobu sa snazila...moc moc po tom tuzila...no vzdy prisli komplikacie a potratila a dokonca sa jej stalo ze ked otehotnela tak sa plod zle vyvyjal a musela ist v 5 mesiaci na potrat. Pocuj hlavne sa ukludni, prestan na to neprestajne mysliet a sustredovat sa. Psychyka je strasne silna vec. Jej pomohlo ze sa dala dokopy..prestala mysliet na to ze chce stoj co stoj otehotniet.... treba zacat mysliet pozitivne, najst si nejake konicky...a netlacit sa do tehotenstva.... pretoze sa zena ak jej to nahodou nevychadza zacne stresovat...a to je to najhorsie... psychyka, psychyka a psychyka.... sexujte co to ide, uzivajte si to ...ale prestan mysliet na to ze chces otehotniet... Kamoska ma teraz 3 rocneho synceka 🙂
@nikol44 nebud smutna, dva mesiace je malicko este 🙂 ja by som si tiez najradsej spravila test, ale nemam odvahu, my sa snazime 3 roky a uz sme objednani na prvu konzultaciu k IVF. Teraz niekedy mam dostat M, upravil sa mi po dlhej dobe cyklus na 28 dnovy, ale minuly mesiac to bolo len 26 dni (co sa mi este nestalo) a teraz je to 31 den a mala som hnedy vytok, a akoby som kazdu chvilu mala dostat :(
@nikol44 menstruacia sa oneskori resp. nedostavi sa nielen kvoli tehotenstvu, ale pricinou moze byt bud oneskorena ovulacia alebo jej uplne vynechanie... ak je gyn na dovolenke, treba iba pockat... ak do jej prichodu nepride MS, treba ist na vysetrenie a pripadne vyvolavacku (injekcia agolutinu)
ved jasne 🙂 raz sa to urcite podari 🙂
drzim palce, aby ten prvy test neukazal dobre 🙂 nech sa ti splni snik 🙂
dakujeme 🙂
Ja chcem povedat ze meskam 8 dni a bojim sa urobit test ale dneska ho chcem kupit tak sa tesim lebo verim v panovi ze mi pozehnal, verte aj vi v kristovi vzdi ked som mala negativni test som mala nadej v kristovi ale teras verim s celeho srdca ze som a dakujem bohu len zato , odovzdajte to jezisovich rukach a on vam pozehna krasne dietatko o ktorom sniva niekto vela rokov , 🙂
@nikol44 ahoj mozem sa spytat ako si dopadla?ja som potratila teraz v maji a 28 augusta som mala dostat menzes tkz mi uz tiez tyzden meska ale test negativ.v pondelok idem k doktorke. 😉
ahojte meska mi us 8 dni robila som test lem jedna carka tam bola
ahojte mne ties meška menzes uz 8 dni a test mi ukazal ze niesom tehotna mam tažku pracu a po praci prislo jemne krvacanie fak len trochu volala som z gynekologom a on povedal ze to neni nic viete mi poradit čo mam robyt
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@nikol44 ked si neurobis tehotensky test, budes stale len premyslat a premyslat...ak ti mens. meska tyzden, uz by v pripade tehotenstva mal byt test pozitivny, ak mas navyse biely vytok,moze to byt jeden z dobrych znakov. V tomto ti ziadna neporadi, bez testu nezistis, na com si... 😉 vela stasticka...