Dievcata, to sa mi edte nestalo, ze by mi meskal menzes tyzden...ani po chorobach, ani pri kovide....nechapem. test je negativny...cim to moze byt?
Mohla sa posunúť ovulacia a tým pádom sa posunie aj ms 🙂
@ninka99865 aj to ma napadlo, ale az tak? Ako citila som take ovulavne bolesti na 28dc, to mala prist mrcha...chodi kazdy mesiac presne...no uvidim...mam ist aj na preventivu v novdmbri, tak snad pride
@lucinka5051 no stres mam, ale ten mam stale a cysty pokial viem som nikdy nemala
@evka64 ja som napr tento mesiacala ovu na 28dc ked mala prist ms
@katkaholiova takze sa ti posunuka ms o cca 2 tyzdne? No uvidim, mozno to bude aj moj pripad
@evka64 ani ja som nemala a potom zrazu bola jedna a uz zas nic 😅 ono sa hocikedy nieco moze vyskutnut..ale snad nie..snad pride cim skor...skus horucu vanu, cervene vino ..uvidis
@evka64 ano presne o 2tyz.
Skus este pockat, ak nepride v najblizsich dnoch, tak skus ist k dr, nech da vyvolavacku alebo co. Ak to u teba nie je normalne, ze by ti takto meskala.
@snehulienka639 hej, pockam este a uvidim
Nepocitujes v poslednej dobe nejaky stres? Moze to byt jednoznacne sposobene aj tym, ale tak moznosti je vela.
@evka64 niečo tam vidím 🧐 mohla si mat riadne posunutú ovulaciu. Sprav o dva dni ďalší 🙂
@ninka99865 skusim, som zvedava....
@katkaholiova vidim, skus zajtra rano
@katkaholiova skús ale inú značku, pepino je na 💩
@ninka99865 nikdy som este nekupila pepino prvy krat
@ninka99865 no dnes 13.den meskania, zase duch...asi z toho nic nebude...ale ani ms nechodi..je to zaujimave.
@evka64 nevieš zbehnut na krv? A aj na vysetrnie ci tam nieje niečo čo menzes blokuje.. po takom čase zvyknú pichat aj vyvolávačku
@ninka99865 pojdem v piatok, lebo to uz dlho meska...este som take meskanie nemala, no okrem tehotnosti
@evka64 daj potom vedieť 🙂
@ninka99865 napisem 🙂
@evka64 ahoj prosím ťa ako si dopadla? Mám niečo podobné...
@alenka1609 ahoj, na 16ty den meskania som dostala menzes
@evka64 ďakujem už aj ja
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@evka64 cokolvek... aj stres, cysta atd.. treba ist mozno ma vyvolavacku...