7 dní meškajúca menštruácia a občasné kŕče

2. júl 2021

Ahojte 🙂

Prosím, aké ste mali príznaky tehotenstva?

S manželom sa posledné mesiace snažíme o bábätko ale nechceme sa tešiť dopredu. Test si chcem spraviť až zajtra ráno. 7 dní mi mešká menštruácia, mám občasné kŕče bruška, podbruška až nižšie ako pred menštruáciou. Posledné dni som unavená, veľmi hladná 😀 náladová, dnes som v práci mala aj nevoľnosť od žalúdka. Bolesť pŕs, naliatie nič...

milka1988
2. júl 2021

Som v 5tt a nemám žiadne 😁 jedine čo ma neprestali bolieť prsia. A hlavne meškajúca ms.

21anjelik19
2. júl 2021

Keď ti už mešká 7 dní tak test by ti už ukázal...mne ukázal silne 2 čiarky v prvý deň meškania ale vedela som to lebo som mala kŕče v podbrušku tak som tušila že MS nepríde a hneď ráno sa testovala .....tak šup šup otestovať sa 😊

zanetakovacsova
2. júl 2021

Tak skoro by si príznaky ešte nemala. Mňa boleli dlho prsia a žiadna ms🙈😃

petamich
2. júl 2021

v tejto faze veru este ziadne okrem toho, ze ma zacalo neskutocne naduvat, take tie priznaky ako nevolnost atd. zacali az kusok neskor

julie19
2. júl 2021

Nemala som žiadne príznaky okrem citlivých pŕs ale to som mávala bežne aj pred ms tak som to neriešila ... len zrazu mi prišlo podozrivé až keď sme boli so šéfkou a kolegyňami na rýchly obed v mc donalds a baby si dali hambače a hranolky a ja som ostala že fuj, ja si nič nedám ... a pritom ja MČ donald síce nejak nenavstevujem ale keď tam už som tak nugetkami alebo hranolkami nepohrdnem 😅 ... v ten deň som urobila test ... a tam dve čiarky 🤣

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre