Ahojte baby,som 6tyzdnov po spontannom potrate,bola som v 7mom tyzdni tehotna a teraz sa stahujeme, je stres okolo bytu a len tak som si spravila test. Bol pozitivny,hned som utekala si kupit test, ktory ukazuje tyzdne a ukazal mi ze by som mala byt 2tyzdne tehotna. Moze byt ze este mam v sebe tie hcg hormony a preto bol test pozitivny alebo sa nam to zas podarilo?dakujem za kazdu odpoved a radu
Mozes byt znova tehotna, sprav si v pindelok este test alebo tavolaj eivno lekarovi
@vahcaac mne pan doktor povedal ze je to normalne to sa stava ,lebo uz mam 35 rokov. Ale v maji som bola tehotna co som nevedela a prve ockovanie som mala 15.5 a 22.5 som potratila v 5tom tyzdni. Druhe ockovanie som mala 26.6 a v 26.8 som potratila v 7mom tyzdni. Ja si myslim ze to ovplyvnilo ale nechcem debatu otvorit o ockovani. Dakujem ti za rady,v pondelok rano si spravim test.
@dalele môžeš byť kľudne tehotná ja by som na tvojom mieste išla na hematologiu, tiež som chodila celé tehotenstvo pretože mi zistili zlí zrážanlivosť krvi (dedične po mamine, ona po svojej mamine a tak ďalej,...) Takže som celé tehotenstvo az do ukončenia šestonedelia si pichala Fraxiparine a vďaka Bohu to dobre dopadlo a narodila sa mi krásna a predovšetkým zdravá dcérke , dotiahli sme to s Fraxiparonom až do 39 týždňa , naozaj skús sa ísť presvedčiť na hematologiu a vylúčiť toto čo som písala, lebo nemyslím si že práve očkovanie spôsobilo potrat poznám aj zaočkované tehuľky a prednedávnom porodili dieťatka. Skôr mi to príde ako blbá náhoda , že práve v krátky čas po očkovaní sa ti to stalo a veľmi ma to mrzí len skús zájsť na tu hematologiu , a možno práve to je to čím predídeš tak strašne veci ako je spontánny potrat 😔 raz som to tiež zažila pozitívne testy som mala, a o niekoľko dní BUM a taká silná MS a bolesti som mala , DR povedala že sa mohlo jednať o mikropotrat v skorom týždni tehotenstva.
držím ti palceky aby ti to tentokrat vyšlo, 6 týždňov je dlhá doba naozaj môžeš byť tehotná ☺️ 🙏👊
@summersunny94 dakujem pozistujem to tu za tu hematologiu,lebo zijem v rakusku
@dalele áno určite skús sa presvedčiť a buď to vylúčia alebo potvrdia, ak sa ti to potvrdí aspoň budeš vedieť, čo je za tým a budeš s tym niečo robiť , keď to podchytiť včas ako ja tak ti to pomôže rovnako aj bábätku. Silno ti držím palce. Skús zistiť ako to funguje na hematologiu v Rakúsku, ja som t išla na podnet , že to môžem mať dedičné (tak aj bolo) a hneď mi v tehotenstve nasadili tieto injekcie 🙂
@dalele ano mohlo to ovplivnit aj ockovanie ale aj nemuselo..a dr ti nieco nasadil? na udrzanie tehu? mal ta uz po dvoch poslat na nejake vysetrenia ale drzim ti velmi palce
@slniecko_12 nie povedal ze to sa stava ,je nemusim zufat a povedal s ovkovanim to nema nic spolocne. Ale mne osobne to nesedi,ale to je jedno ako pan doktor povedal stava sa
no tak po dvoch potratoch ti mal urcite nasadit lieky na udrzanie plodu a proti krvacaniu to sa dava automaticky a uz davno ta mal poslat na vysetrenia 🤦🏼♀️
@dalele v tak nizkom tyzdni sa to ani nepovazuje za potrat, ale za biochemicke tehotenstvo, embryo sa neudrzalo a odislo s menstruaciou, keby si netestovala, tak ani nevies, vacsinou to sposobuje slabe embryo alebo nejaka ina prekazka.
Urcite je ale na zvazeni dat si vysetrit hematologiu, reprodukcnu imunologiu, kultivaciu ci nemas nejaky zapal a spravit hormonalny profil.
Pises, ze mas 8r syna, no za ten cas sa v tele vela veci pomeni.
Drzim palce nech je dalsi pokus uspesny, zopakuj test a urcite kontaktuj dr.
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@dalele mala si už menzes? Ovulaciu?