Ahojte viem, ze som nemusela otehotniet presne podla kalendara. Dnes kamoska Dr. videla vacsi gestacny ako utorok a 3 mm zltkovy vak ale plod ani srdiecko nic. Myslite, ze je to bezne v takomto tyzdni?
Ahoj nechcem ťa strašiť , ja tak isto pred 3 mesiacmi vacok rástol hcg pekne išlo hore ale plod ani srdiečko nikde nakoniec som bola už v 12tt keď to uzavreli ako missed ab skončilo to kyretážou ale sesternice sa až v 8 týždni ukázal plod aj srdiečko ,držím palce nech všetko dopadne dobre
6+4 uz bolo vidiet 9mm plod a bilo srdiecko
6+5 bolo vidieť 1cm plod a srdce.
@veronika0310 6+1 a mam HCG 7800 🤷♀️
@medda_beda uvidime tento tyzden by mal byt rozhodujuci
Ja som bola na sone 5+5 a srdiečko nebolo vidieť, o týždeň 6+6 už bolo krásne vidno 🙂 dnes som 17+1 a zatiaľ všetko v poriadku. Tiež som sa ten týždeň nastresovala ale zbytočne 🙂
Ja som bola 6+1 a už bolo vidieť.
Otehotnela som na 14 deň z 27/8/9 (ako kedy)cyklu...
Ak vieš kedy si mala ovuláciu dá sa to vypočítať.
Keď som čakala dceru mala som ovuláciu na 21 deň , takže som aj lekára hneď upozornila.
Ak vieš kedy si mala ovuláciu, vieš či to bude anembryomyla alebo posunutá ovulácia....
@sajmi verim, drzim palce 💪
Ja mám ten istý problém 6tt+3 dní tehotenstva a videla len gestacny vak a to teliesko plod nikde ani srdiečko povedala že to vyzerá nádejne narástlo to o 1mm a čo sa roka hcg mi kleslo ale narástlo čo si myslíte bude to ok
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Môže to byt normálne. Mohla si mat posunutú ovu. Tu rozhoduje aj pár dni takze počkaj a uvidis. Podľa mna je to na dobrej ceste. Mne dr 7+1 videla až plod a za týždeň sa toho veľa udeje