Baby niekto skusenost,
Spinenie uz 6 dní. Menzes som mala dostat najskor dnes a najneskor pondelok. Je to oka? Spinenie mam obcas malo krvi. Nemyslim si ze je to tehitenstvo, ale co to moze byt? K de zajdem ak do pondelka sa neorzbehnw
Dakujem
@bambulienka25 dve mrtve deti mam . A pisala som v rychlosti sk to je tvojim najvacsim problemom tak necitaj .
@bambulienka25 noo pockam . Mal aom zle vysledky min rok pred otehotnenim a terqz lepsie tak zase mam strach ze zqse zle ale pockam este do pondelka ak nic musim zajst. No ja som to vypla mi to vadilo kedze pisem aj po madarsky . Viem pisem ako magor . Ale vedla mojej malej som rada ze vobec . Aj to ma napadlo ale bola som asi 2x 3x ale ro bolo ine :/ tak dufam nebudu zase zle vysledky
@melani19 neospravedlnuj sa ,ze píšeš s chybami a uz vôbec nie,ak používaš prevažne maďarčinu ako svoj jazyk.Vzdy sa nájde niekto múdry, ktorý vytika gramatické chyby.Ja som niekde citala,ze ľudia, ktorý majú neustále potrebu upozorňovať druhých na gramatické chyby, majú problém samy so sebou 😬
@bambulienka25 ale co ta to tak vytáča?mne je jedno kto koľko chýb robí v písaní na internete.Tych ľudí nepoznám, nehodnotím ich...niesu moja rodina.. tak nech robia chyby.Mozno píšu najlepšie ako vedia....
@bettina098
@bambulienka25 nehadajte sa ja ovladan jazyky aj aj. Pisala som rychlo a telefon mi neopravuje, lebo to neznasam🙂
Nehadame sa,len toto ohananie sa slovenčinou a vycitanie druhým,ze ju neovládajú tak ako osoba ktorá vycita nieje na mieste.Nie každému isla v skole slovenčina,nie každý mal na to predpoklady a základy.
@bettina098 tak ja to odjakziva neriesim, lebo ked som isla na Strednu do Bratislavy tak ani tí neovladaju 🙂
@bambulienka25 "nie je" si to oprav 😂😂😂 plus za DE ciarka, Tak s malym t a zle sa pise s dlhym e, ked uz pouzivas diakritiku tak vsade, plus ked kritizujes tak na to musis mat.. Lutujem tak nestastnych ludi, drz sa..
@bambulienka25 a opäť to "nieje", ešte že vo virtuálnom svete si odborníčka.. aspoň sa tak cítiš.. aj to je niečo 😉
@bambulienka25 a jasné, že po DE čiarka nie je.. ale mala by byť 😝
@bambulienka25 super 👍😂
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.