6 dni mi mešká menzes a čiarka na teste slabne

aandreaa9
25. nov 2014

Dievcence poradte mi prosim, robila som si test ked mi 1 den meskala a na teste bola viditelna druha ciarka, teraz je 6 dni co mi meska a druha ciarka je slabsia, menej viditelna..Viete mi povedat co sa deje? K lekarovi idem az buduci tyzden. Dakujem

medovka14
25. nov 2014

ahoj, to presne nevie nikto takto povedať.. ak chceš mať istotu, choď k dr skôr...
za mňa poviem, že sa mi stalo to isté, čiarka najprv normálna, viditeľná, no nie moc silná, nemenila sa, až po pár dňoch trocha slabla.. bohužial to nedopadlo dobre, čakali sme s dr tri týždne, no nič tam nebolo, iba prázdna gulička, musela som ísť na čistenie... čo však neznamená, že u teba ide o to isté, budem ti držať palce, nech to dobre dopadne 🙂

aandreaa9
autor
25. nov 2014

@medovka14 dakujem za odpoved,budem dufat...

aandreaa9
autor
25. nov 2014

@medovka14 a nebute to prilis skoro ked pojdem zajtra?bud uz nieco vidiet?ja neviem co mam spravit to budem v 5 tyzdni

jaruska18
25. nov 2014

@aandreaa9 podla mna urcite skoro nebude, urcite bude aspon nieco vidiet..na tvojom mieste by som uz bola u dr aspon pre vlastnu spokojnost 🙂

aandreaa9
autor
25. nov 2014

@jaruska18 pojdem zajtra..ale vsetci hovoria ze nic neuvidi este a aj tak ma da zase o tyzden ,dva...a to bude pekelne cakanie...

kvetka_
25. nov 2014

@aandreaa9 oba testy boli tej istej znacky a oba z ranneho mocu? Lebo ak neslo o rovnako znacku tak nepanikar. To nemusi nic znamenat. Takisto aj ten moc.
Chod rano ku gyndosovi nech ti aj krv vezme keby nebolo nic vidno aspon bude vediet kolko mas hcg a ci je to ok.

evittam
25. nov 2014

@aandreaa9 JA som bola v 5.tt a už bolo krásne vidieť 😉 a mám aj fotku, kamarátka bola tiež pred nedávnom v 5.tt a tiež tak isto.

aandreaa9
autor
25. nov 2014

@kvetka_ oba testy tej istej znacky, ten minule ani nebol z ranneho mocu a vyraznejsi ako tento dnes z ranneho.bojiim sa.robila som aj inu znacku a tam dokonca nie je uz vobec ta druha ciarka

barboritta
25. nov 2014

nuž veľa šťastia,budeš ho potrebovať

aandreaa9
autor
25. nov 2014

teraz uz nviem ci vobec mam ist na tu gyndu..alebo si len pockat na mrchu

weronika2
25. nov 2014

Neviem načo si si tak skoro robila test, teraz máš zbytočné stresy..mne mešká 13 dní a ešte som si nerobila, ak mi nepríde do budúceho utorka, tak pôjdem k dr a test si spravím ráno predtým..netreba to ponáhľať 🙂

aandreaa9
autor
25. nov 2014

@weronika2 robila som si ho preto, že som bola zvedavá, to je snáď moja vec, kedy si robim test. A moja otázka bola smerovaná tým, ktorí možno niečo podobné zažili, alebo vedia poradiť.A tebe prajem nech ti to dobre dopadne 😉

vege1
25. nov 2014

No vidim, ze niektore ste tu zas veeelmi napomocne. 😒 @aandeaa9 zbehni k lekarovi. Nemusi to byt nic a moze to byt aj biochemicke tehotenstvo. Lekar ti povie viac. Drzim palce!!!

aandreaa9
autor
25. nov 2014

@vege1 dakujem... a co je prosim biochemicke tehotenstvo?

weronika2
25. nov 2014

Ale ja som to nemyslela vôbec zle, skôr naopak, že ak by si ešte počkala, tak by si nemusela stresovať..len som napísala svoj názor tak sa nemusíš urážať 🙂. Nech to aj tebe dopadne dobre

vege1
25. nov 2014

@aandreaa9 mne sa to uz stalo, takze mam bohuzial skusenost z prvej ruky.. Ide v podstate o velmi skory potrat. Ale to zatial neries, nakolko ani nekrvacas a zbytocne sa nestresuj. Lekar sa na to pozrie, po tyzdni meskania by uz nieco mohol vidiet. Na intenzitu ciarky by som sa velmi nespoliehala, nie je to 100% identifikator.

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre