ahojte zienky, prosim ak mate nejake skusenosti ,poradte.mam 33 a uz 2 porody za sebou.dnes je vsak uz cca 6 den co mi meska menzes.31 den cyklu aj 33 som si robila teh.test a oba boli negativne,potom som sla k mudr iba ma vysetril a dal agolutin...bol to zastupujuci kvoli dovolenke,vobec ma neposlal na UZV.dnes som 2den po podani injek.agolutin. doterajsie tehotenstva mi hned po vymeskani ukazali na teste 2 ciarky a teraz to nejako blbne.som uz cela nervozna lebo 3 tehotenstvo ma dorazi:( neviem co si mam o tomto mysliet .este nikdy mi takto dlho nemeskala...:(
neboj, nemusíš byť hneď tehotná, môžeš mať aj iný problém, mne sa to stávalo, a nakoniec mi zistili problémy so šťítnou žľazou. ale pre istotu so ten test sprav ešte po pár dňoch znovu. Držím palce
meskanie ms moze mat aj inu pricinu ako tehotenstvo,,,po podani agolutinu moze ms nabehnut az do dvoch tyzdnov (osobna skusenost) 😉
Ahojte baby prosím vás poraďte mi 6dní mi meškajú aj som si robila testy a 2krát mi dalo že som pozitívna a raz že som negatívna. A keď som volala na objednávanie sa u gynekológa tak mi povedala že mám prísť až ked mi budú meškať 10dní tak pojdem v piatok ale tak chcela by som to zistíť teraz. Lebo robím ťažkú prácu tak aby mi dali lahšiu. Poraďte mi prosím.
@neluska222 akú konkrétnu radu čakáš? tehotenstvo ti potvrdia iba z krvi, keďže na sone ešte nič neuvidí a zatiaľ si môžeš jedine spraviť test.
Dievcence mne uz meska tiez 6 den a medzi zenskymi mam.uz 36 dni dost a yest ukazel.ze niej som
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
podla mna si tehotna ,,,,aj ja som tak mala nic nic nic a zrazu mi test ukazal dve ciarky a to na 9 den meškaní ....