6 dní mi mešká menštruácia

8. okt 2023

Pekný večer.
Chcela by som sa spýtať či niektorá z vás nemala niečo podobné ako ja.
Mešká mi menštruácia už šiesty deň, mám už dva dni nenormálne pálenie záhy, často chodím na malú, pred par dnami som mala jeden deň nevoľnosti ale tehotenský test zatiaľ negatívny.
Je možné že ešte bude pozitívny?
Menštruačné bolesti nemám žiadne ani žiaden naznak. Sem tam ma trošku bolí v podbrušku ale nie je menštruačna bolesť ako zvykla byť.

zenulkaaa
8. okt 2023

Mne uz po 5.dnoch meskania ukazal jasne dve ciarky..
Akoze mozne je vsetko.. ale skor tipujem ze nie si ako si.

pribinak
8. okt 2023

Urob si ešte 1 test, napr zajtra ráno a uvidis. Menstruacia môže meškať z rôznych dôvodov, užívanie liekov, cysta, …

milanemila
8. okt 2023

V tehotenstve sa chodi vela na zachod az vo vyssom stadiu, ked mas tlak na mechur a teda s palenim zahy je to rovnako az neskor ked dieta “tlaci”. Kludne ti moze meskat aj kvoli nejakemu zapalu (ked chodis casti cikat) alebo ak si bola chora 🤷🏼‍♀️ Tym chcem povedat, ze palenie zahy a caste mocenie nie su priznaky zaciatku tehotenstva.

macicka111
14. okt 2023

Mne mešká dva dni test negatívny 🫣

zuzuliatko18
14. okt 2023

Mne vyšli 2 čiarky neskôr, zjavne som mala posunutu ovuláciu ( aj termin pôrodu mi lekár posúval o týždeň oproti termínu podľa menzesu).
Nechcem však dávať marn nádeje, mala.som aj meškanie dlhé a bol to len nejaký hormonálny vykyv.

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre