6 dní meškajú a test mám negatívny, čo sa deje?

barborkakr
23. sep 2019

Baby uz 6 den mi meskaju, vcera na obed clear blue negativny, dnes poobede 10 pepino tiez nic, co sa deje? plus minus dva dni mavam presne🤒

jeliz59
23. sep 2019

Však to je ešte nič to není 6 týždňov len 6dní....
Niesi prechladnutia? Poprípade si brala nejaké lieky?
Buď dockaj a keď nie bez k dr nech ti vezmú krv tam hneď zistia na krvi tehotenstvo....zatiaľ pekný zvyšok večera.....držím palce a prajem zdravie....

veronikaszabova
23. sep 2019

@barborkakr nemala si posunutu ovulacia? Tym padom sa ti posunula aj lutealna faza a menzes pride neskor.

barborkakr
autor
23. sep 2019

@veronikaszabova a to sa moze stat? este nikdy sa ni to nestalo, ale moze byt😳

barborkakr
autor
23. sep 2019

@jeliz59 ahoj ani lieky, ani prechladnuta😊

jeliz59
23. sep 2019

A snažíte sa o bábätko? Ak áno tak podľa mňa treba na tú krv....tam hneď zistia testy nie sú zrejme až tak citlivé na toľko malo dní tehotenstvá ak by si bola...ja som si robila test až keď som to nedosttala ani budúci. MEsiac keď sme šla k dr už som bola 2 mesiace ale to už sme bola krásne silné čiarky...takže s takymto malým meškaním skúsenosť nemam

barborkakr
autor
23. sep 2019

@jeliz59 ja mam jedno 10 nesacne doma, ale v podstate je nam to jedno, ci budem, ci nie😊

jeliz59
23. sep 2019

Tak potom ti držím palce toto je moje prvé a posledné...máme 2 roky. Ale pri ňom by som mimčo nedala....ja totiž to ako sa narodil chodím spať o 4 ráno...😭😭😭keď je dobrá noc o 3....podotýkam o 8:00 je už hore....keď mám šťastie o 09:00 a cez deň nespí....takže sa modlím už za spánok a nikdy viac....😂😂😂
Všetko má svoje pre a proti ale jednoznačne ak plánuješ ešte dieťa nieje to na škodu vychovať naraz ....a máš "pokoj"

ivusss
24. sep 2019

ja som si urobila test, ked mi 5 dni meškali a mala som uz silné čiarky 🙂

barborkakr
autor
24. sep 2019

@jeliz59
@ivusss ved toto tehotnost to nebude, idem volat k lekarke..

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre